Skocz do zawartości
Mimoza

Witam serdecznie:)

Rekomendowane odpowiedzi

@Mimoza ciekawość często prowadzi nas do tych wartościowszych miejsc. To forum jest jednym z takowych. 

W dniu 9.12.2020 o 19:09, Mimoza pisze:

Mam nadzieję spotkać kogoś kto będzie chciał najpierw mnie poznać, porozmawiać ,a nie oceniać i krytykować.

Myślę, że się nie zawiedziesz. Ja się nie zawiodłam, a przyszłam tu dokładnie z taką samą nadzieją.

Oczywiście i tu zdarzają się te niechlubne wyjątki, ale to nadal wyjątki. Poza tym Administracja i Moderacja forum czuwa. 

Życzę Ci miłego pobytu na forum. I do porozmawiania :)

P.S.: Zapraszam do działu "Kobiecym Okiem". Może dodasz tam coś od siebie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly pisze:

Myślę, że się nie zawiedziesz. Ja się nie zawiodłam, a przyszłam tu dokładnie z taką samą nadzieją.

Oczywiście i tu zdarzają się te niechlubne wyjątki, ale to nadal wyjątki. Poza tym Administracja i Moderacja forum czuwa. 

Podobno nadzieja umiera ostatnia   Ale przeglądając już trochę to forum to dało się zauważyć, że nie ma tu chamstwa i krytyki, tylko można swobodnie i bezpiecznie opisywać swoje myśli . Oczywiście pewnie i tutaj znajdą się wyjątki, ale bardzo dobrze ,że jest KTOŚ ( Administracja i Moderacja) kto to wszystko kontroluje i w razie czego od razu reaguje  

Pozdrawiam i na pewno zajrzę do działu "Kobiecym Okiem" 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.12.2020 o 19:25, Mimoza pisze:

Oj tak, właśnie o taki taniec mi chodzi. Polecam utwór -Grupo Extra - Me Emborrachare con Ataca, Alemana, Daniel y Desiree.            Coś niesamowitego: takie dopasowanie i zgranie ciał 

Widze ze kolezanka bachate preferuje ja zdecydowanie wole kizombe i salse ale bachate tez liznalem.Akurat Daniel i Desiree widzialem na jednym z kongresow..Widze ze laczy nas wspolna pasja ...Jak na razie taniec..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.12.2020 o 19:09, Mimoza pisze:

Jestem tutaj pierwszy raz i dopiero rozpoczynam tą przygodę. Wszystko jest dla mnie nowe, intrygujące, ekscytujące i zarazem takie zakazane i niepoprawne .

Przywiodła mnie tutaj ciekawość i chęć urozmaicenia życia erotycznego. Mam nadzieję spotkać kogoś kto będzie chciał najpierw mnie poznać, porozmawiać ,a nie oceniać i krytykować. Chciałabym spełnić swoje fantazje, chociaż nie wiem kiedy to nastąpi :oops: Bardzo lubię muzykę i taniec , jednak nie mam zbyt dużo okazji by się temu oddawać:dance:

Pozdrawiam 

Witamy

Skoro ciekawość Cię tu przywiodła, niechybnie Ją zaspokoisz, bo miejsce jest pełne ciekawych, intrygujących tematów, historii i ludzi. 

Do spisania w dyskusjach, postach, rozmowach

M. i P. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MP2020 pisze:

Witamy

Skoro ciekawość Cię tu przywiodła, niechybnie Ją zaspokoisz, bo miejsce jest pełne ciekawych, intrygujących tematów, historii i ludzi. 

Do spisania w dyskusjach, postach, rozmowach

M. i P. 

Witam również serdecznie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i baw się tutaj dobrze.

Rozmowy na pewno Ci nie zabraknie, a muzyka, No cóż bez niej życie jest zbyt ciche... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...