Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Stylizacje

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uwielbiam piękne i seksowne damskie ciuszki  :D i na mojej żonie i na sobie  ;) jestem absolutnym fetyszystą pończoch! Piotr 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.01.2021 o 17:12, OtwartaPara pisze:

jestem absolutnym fetyszystą pończoch! Piotr 

Witamy w klubie!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mój styl, ale przyznaję, że ma to swój klimat ;) Taki buntowniczo-seksualny... Za to obcisła sukienka z dużym dekoltem, pokazująca nogi, podkreślająca tyłek oraz odkrywająca nieco plecy i ramiona... U mnie to jest to. Szczególnie, gdy są „kobiece kształty”. W połączeniu ze szpilkami to mój ideał (On). 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, KnAa96 pisze:

Za to obcisła sukienka z dużym dekoltem, pokazująca nogi, podkreślająca tyłek oraz odkrywająca nieco plecy i ramiona.

Ja to nazywam halką, a nie sukienką :D Takie noszę latem w upały

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, KnAa96 pisze:

Nie mój styl, ale przyznaję, że ma to swój klimat ;) Taki buntowniczo-seksualny... Za to obcisła sukienka z dużym dekoltem, pokazująca nogi, podkreślająca tyłek oraz odkrywająca nieco plecy i ramiona... U mnie to jest to. Szczególnie, gdy są „kobiece kształty”. W połączeniu ze szpilkami to mój ideał (On). 

Mam dokładnie tak samo jak Ty i lubię LA w takich właśnie sukienkach On 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dragonfly pisze:

Ja to nazywam halką, a nie sukienką :D Takie noszę latem w upały

Jak zwał, tak zwał W każdym razie to jest coś pięknego... te podkreślone kształty. A jak jeszcze pod spodem nie ma majtek, to już w ogóle... Rozmarzyłem się. I pod tą halką mogłaby też nie mieć biustonosza. Ładnie sutki odkształcają się wtedy na materiale (On). 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...