Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Stylizacje

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno znaleźć Przyjaciela, który w cuckold czerpie z atmosfery, tego jak przyszła Hotka się ubierze i jak to napięcie będzie rosło... Jeśli Panowie i Panie to rusza jakąś Waszą estetyczną strunę, to rozmawiajmy o tym ... ;)

Sukienka Guess Veronika (modivo.pl), szpilki 12cm Kazar Natalie, pończochy nylonowe Cervin Enola 15 den

Cuck5 enola-couture-15-rht-nylon-stockings.jpg

Cuck4 Kazar Natalie.jpg

Cuck2 guess-sukienka-skorzana-veronika-w01k65-wbg60-slim-fit-1.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ogólnie mam fioła na punkcie tego jak kobieta wygląda... Moim fetyszem są rajstopy pończochy wszelkiego rodzaju koronki i falbanki. 

Ale czasami sukienka która nie odsłania dużo ale podkreśla walory cielesne kobiety działa na mnie bardziej niż sama bielizna... A i ostatnio coraz bardziej podobają mi się pończochy w stylu retro coś jak na fotce... A temat jak najbardziej dobry. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam jak moja LA podkreśla ubiorem walory cielesne, poprzez ubiór, praktycznie co tydzień kupuję mojej Pani nowe pończochy, bieliznę, sexowne spodnie i sukienki. Wszystkie sukienki kupuję w Guess są bardzo kobiece i pięknie prezentują się na mojej LA On

PS a to jedna, z moich ulubionych i nie tylko moich

W0YK25R2OH0-JBLK-ALT3.jpeg

IMG_20201211_102326.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miejmy nadzieję że płyniemy... Ciekawe czym nasze panie nas oświecą tutaj... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale majtusie na zdjęciu są przepiękne... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, LadyA&psina pisze:

Uwielbiam jak moja LA podkreśla ubiorem walory cielesne, poprzez ubiór, praktycznie co tydzień kupuję mojej Pani nowe pończochy, bieliznę, sexowne spodnie i sukienki. Praktycznie wszystkie sukienki kupuję w Guess są bardzo kobiece i pięknie prezentują się na mojej LA On

PS a to jedna, z moich ulubionych i nie tylko moich

W0YK25R2OH0-JBLK-ALT3.jpeg

IMG_20201211_102326.jpg

Jeśli dobrze pamietam LA miała ją na zlocie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka pisze:

Jeśli dobrze pamietam LA miała ją na zlocie

Dokładnie tak, od tego czasu znacznie przybyło w szafie jej ulubionej marki On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Szpilkafan pisze:

Guess trochę uosabia amerykanski sen o bogatych swiecidełkach ;) Rzuca się w oko...

Czy to źle? A, że się rzuca w oko, tak ma być. On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A co myślicie Panowie o takich stylizacjach? Mnie osobiście bardzo kręcą i uwielbiam jak moja kobieta się tak ubiera. Oczywiście musi być zachowana równowaga między byciem sexy a wyzywającą.

61dvMQ12LPL._AC_UL1100_.jpg

647982b406926bec4a8b225503ba9adf.jpg

original.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Szpilkafan pisze:

Nie pisze ze źle - tak mi się kojarzy

Jeśli chodzi o markę Guess bogate świecidełka nie są regółą, mi się tak nie kojarzy LA 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...