Skocz do zawartości
slowacki

Witam - de novo.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było mnie z Wami przez niechwilkę.

Wróciłem i... zaniemówiłem - zmian co najmniej na miarę znaczącej części sasina: )

Niektóre mi się podobają, do innych się  trzeba będzie przyzwyczaić.

Brak mi będzie części starej ekipy, po prostu polubiłem ich. Lecz wiem, że poznam tutaj nowe osoby o nieszablonowych, niezależnych umysłach (obym tylko nie zapomniał o jakże pociągającej fizyczności, bo uwielbiam dotyk i bliskość tym wywołaną) - i już tęsknie aby Was... skosztować  :).

Żeby nie przesłodzić, liczę też  że dostanę od Was zdrową dawkę ironii, sarkazmu i zdrowego dystansu gdybym się za bardzo zaperzył lub zapędził.

Zasady znam- tolerancja, wzajemny szacunek, atencja dla pań, najpierw szukajka później pytanie.

-- Może trochę o sobie: parafrazując - głowa mi podpowiada, że czuje się  na 30 lat, poczucie humoru wyskakuje często na poziomie nastolatka ale ciało hmm..., zastanawia się czy jeszcze żyje :). 

W międzyczasie życie dało mi trochę "po nerach" lecz było też kilka chwil które mnie zachwyciły. Jak weny i czasu stanie, postaram się podzielić  tymi  dobrymi  i mniej dobrymi chwilami.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

ps jako że to chyba jeszcze 6-ty grudnia pozdrawiam też Forumowego mikołaja :) i mam nadzieję przynajmniej na..., rózgę :):)

ps 2 no to się rozpisałem...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, slowacki pisze:

to się rozpisałem...

Skoro Ty to ja już nie :lach:
Witaj ponownie :)
Powodzenia :oki: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widzę zniknięcia i powroty nie są tu rzadkością. Czasem trzeba odpocząć, by się nie przejadło. 

Owocnego powrotu i do porozmawiania. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy gorąco

Raczej częścią "starej ekipy" nie możemy się nazwać, ale miejsce to na tyle Nas "wciągnęło", że rozumiemy powrót po czasie  

M. i P. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hoho, zarejestrowałeś się w 2012...szmat czasu. 

To miejsce przyjemnie uzależnia

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyyyyyscy wracają ;)

A serio - fajnie, że jesteś! Nie znikaj na tak długo! ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Zouza pisze:

Wszyyyyyscy wracają ;)

Bo tu jakaś magia jest - czarownice i czarnoksiężnicy

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...