Skocz do zawartości
malzenstwo3330

Bo fantazja jest od tego by się spuszczać na całego...

Rekomendowane odpowiedzi

Motyw ejakulacji ( potocznie mówiąc, tryskania, spuszczania się) przewija się tutaj dość często, ale to będzie w tym dziale pierwszy temat poświęcony tylko temu. 

Zapraszam do udziału, bez względu na płeć. Wypowiadajcie się gdzie lubicie kończyć, gdzie pozwalacie partnerowi na finał. Na jakie części ciała i w jakiej pozycji 

Oczywiście fotki do podglądu

black_and_white_-8510.jpg

NvRWFS9.jpg

5.jpg

650_450.jpg

cumshot 3.jpg

erotic-art-cum-shot.jpg

39halkma09ogk.jpg

ac2eaf6d94f7a62f408d0826ff265c2f_view.jpg

f75c305ed93c3bc277438a4e4ee1a841.jpg

WY7h4ls.jpg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, malzenstwo3330 pisze:

Wypowiadajcie się gdzie lubicie kończyć, gdzie pozwalacie partnerowi na finał. Na jakie części ciała i w jakiej pozycji 

Tematów na temat finału co, kto, gdzie i po co lubi jest na forum pod dostatkiem. Także tu raczej pozostaną jedynie fotki zgodnie z właściwym działem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Wichura pisze:

Tematów na temat finału co, kto, gdzie i po co lubi jest na forum pod dostatkiem. Także tu raczej pozostaną jedynie fotki zgodnie z właściwym działem

Chodzi mi o to, by zachęcić innych do wrzucenia tematycznych fotek. Np. z krótkim opisem" Tak właśnie lubie"

"tak my to robimy"- nic więcej nie oczekuje.

Niby nic, a jednak takowe zdjęcie okraszone miłym komentarzem, może pobudzić wyobraźnię. 

Pozdrawiam 

On 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ja lubię jak jest obficie, dużo spermy i buźka cała zalana

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.12.2020 o 17:47, CANIJOINYOU pisze:

Ja lubię jak jest obficie, dużo spermy i buźka cała zalana

A im więcej spermy tym lepiej

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...