Skocz do zawartości
Robeks

Leśna wyprawa

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.11.2024 o 13:29, Robeks pisze:

Od czasu do czasu wrzucam coś na swojego bloga z opowiadaniami.

A gdzie można te opowiadania przeczytać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Robeks To najlepsze opowiadanie jakie w życiu czytałem, każdy kolejny wątek czyta się równie przyjemnie i ciekawie, przeczytałem całość od początku w dwa dni i strasznie się zawiodłem że nie ma kontynuacji, mam nadzieję że najdzie Cię nagle wena i napiszesz więcej! Mistrz! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.11.2024 o 21:37, Danbull pisze:

@Robeks To najlepsze opowiadanie jakie w życiu czytałem, każdy kolejny wątek czyta się równie przyjemnie i ciekawie, przeczytałem całość od początku w dwa dni i strasznie się zawiodłem że nie ma kontynuacji, mam nadzieję że najdzie Cię nagle wena i napiszesz więcej! Mistrz! 

Dzięki. Takie komentarze motywują, żeby jeszcze kiedyś wrócić do tej serii.

W dniu 26.11.2024 o 09:26, kobiecy_fan pisze:

A gdzie można te opowiadania przeczytać?

Myślę, że nie powinienem tutaj reklamować "konkurencji". Ale wystarczy trochę poszukać w internecie. Na pewno da radę znaleźć z Wujkiem Googlem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...