Skocz do zawartości
Robeks

Leśna wyprawa

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Robeks pisze:

Brak merytorycznych komentarzy nie zachęca mnie do dalszego pisania tego opowiadania. Na ten moment kontynuacja jest zawieszona.

Robeks, mistrzu! Coś czuję, że już nie masz chęci, czy weny ciagnac tego dalej. Ale jakiś pomysł był, o czym świadczy nowa postać Darka. Ze wszystkich Twych opowiadań w odcinkach, to jest najlepsze, a ostatnio miałem chęć przypomnieć sobie wcześniejsze. Podejrzewam, że do końca zostaly ze 2-3 odcinki, no może 4. Zrób nam tę przyjemność i dokończ tę opowieść, bo akurat ta para bohaterów naprawdę da się lubić. Pozdrawiam

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę i oczom nie wierzę... Jakie zawieszone???!!!!? Czekamy tu wszyscy na dalsze część...!!!!!

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No robeks nie daj się prosić... Jak widać lista czytelników opowiadania jest bardzo długa i zawieszeniem zasmuciłeś wszystkich. Wszyscy więc czekamy na kontynuację i rozwinięcie wątku na jachcie. Mi szczerze mówiąc ostatni odcinek średnio się podobał ale ja mam spaczony pogląd wystarczyło jedno zdanie żeby zburzyć nastrój. 

Jednak zakładam że to ma potencjał i rozwiniesz a wtedy pewnie merytorycznych komentarzy będzie zdecydowanie więcej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie daj się prosić. To jest kapitalne. Sam chciałbym to przeżyć. Mamy ze swoją dziewczyną mniejsze przygody, ale planujemy coś ciekawego. Inspirujesz nas!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele opowiadań na tym forum jest fantastycznych, ale czytając Twoje czuję jak bym był głównym bohaterem. Tak czytając Twoje historie odczuwam emocje których chciałbym doświadczyć z moją żoną.

Czekam na kontynuację którego kolejek z Twych poematów...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow. Dzięki za tyle pozytywnych komentarzy. Kiedy zaczynałem tu pisać nie spodziewałem się, że moje opowiadania tak się spodobają. Chyba będę musiał wykrzesać z siebie nieco motywacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Robeks pisze:

Wow. Dzięki za tyle pozytywnych komentarzy. Kiedy zaczynałem tu pisać nie spodziewałem się, że moje opowiadania tak się spodobają. Chyba będę musiał wykrzesać z siebie nieco motywacji.

Zawsze jest miło jeśli komuś podoba się to co tworzymy. Weź pod uwagę jedną rzecz. Nie tworzysz swoich opowieści komercyjnie tylko dla własnej radochy. I tego ci życzę, bo lubię poczytać twoją twórczość.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 24.07.2021 o 12:22, Robeks pisze:

Na ten moment kontynuacja jest zawieszona.

Wygląda na to, że Robeks lubi się bawić w dominację typu "ruined orgasm" ?

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...