Skocz do zawartości
Robeks

Leśna wyprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Demony przeszłości już dawno nie były przeze mnie kontynuowane, więc mogłoby mi być ciężko je dokończyć. Tym bardziej że w planach było jeszcze trochę części. Ale tak jak pisałem wcześniej finałowa część Leśnej wyprawy będzie ostatnim opowiadaniem na dłuższy czas, jakie wrzucę na to forum.

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, Robeks pisze:

Demony przeszłości już dawno nie były przeze mnie kontynuowane, więc mogłoby mi być ciężko je dokończyć. Tym bardziej że w planach było jeszcze trochę części. Ale tak jak pisałem wcześniej finałowa część Leśnej wyprawy będzie ostatnim opowiadaniem na dłuższy czas, jakie wrzucę na to forum.

Szkoda, wielka szkoda, bowiem w sumie zacząłem zaglądać do owego działu przez Twoje opowiadania i z chęcią je śledzę, zawsze czekam na więcej. Natomiast rozumiem i szanuję decyzję o przerwie. Czasem najwidoczniej tak po prostu trzeba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A będziesz publikował gdzieś indziej? Czy zawieszasz pisanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Planuję swojego bloga z opowiadaniami. To forum, jakby nie spojrzeć, jest w kwestii opowiadań mocno monotematyczne, wiec miejsce, gdzie mógłbym publikować bardziej zróżnicowane historie wydaje mi się sensownym pomysłem.

Blog w zasadzie już stoi, coś już się nawet na nim pojawiło. Piszę tam pod tym samym nickiem, więc ktoś się może dokopie w odmętach internetu. Choć może nie być łatwo, bo na chwilę obecną ma praktycznie zerowe zasięgi. :)

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Finałowy odcinek powinien pojawić się w weekend.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:) ps. Ja się już dokopałem :) czekam nie cierpliwie na finał serii

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, sjkp pisze:

:) ps. Ja się już dokopałem :) czekam nie cierpliwie na finał serii

Wiesz sądzę że nie tylko ja będę ci wdzięczny za ewentualny link do tej kopalni ??

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wczytywałem się w regulamin forum, ale podejrzewam, że to mogłoby zostać potraktowane jako niedozwolona reklama.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...