Skocz do zawartości
Robeks

Leśna wyprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy mu brakuje gumek, czy ma za dużo osobiście wolał bym drugą opcję, czyli oznaczało by że ktoś tu się bzykal bez gumki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leśna wyprawa zakończyła się, ale mam nadzieję, że to nie koniec całej opowieści. Chce się poznać dalsze losy sympatycznych bohaterów, szczególnie po takim zakończeniu. Chwilami krytykowałem, ale ogólnie to jeden z lepszych cyklicznych tekstów w tym dziale. Szanowny Autorze, masz jeszcze wenę i chęć by pociągnąć to dalej? Liczymy na to...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakończenie jest otwarte, nie wykluczam kontynuacji. Mam pewien pomysł jak pociągnąć to opowiadanie dalej. Na razie jest jednak tylko ogólna koncepcja.

Chętnie posłucham jak Wy byscie widzieli kolejne przygody bohaterów. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Aga i Kinga poczuły "bluesa". Chcą więcej przygód, coraz ostrzejszych, w czym dzielnie sekunduje im Monika, zachęcająca do przekraczania kolejnych granic.

2. Monika i Igor lub Kinga i Olek biorą ślub. Szalony wieczór panieński powoduje niemałe zamieszanie i konsekwencje. Również wieczór kawalerski wymyka się spod kontroli.

3. Marcin zupełnie traci kontrolę nad poczynaniami Agi. Pociesza go Monika i wyjaśnia motywy jej zachowania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nazwa zobowiązuje i następne części powinny opisywać kolejną wędrówkę, ale żeby nie było monotonnie to w odmienionym składzie i na nieco innych zasadach, niż dotychczas.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł. Wakacyjne klimaty, luzik, wolność, w świecie bez maseczek, obostrzeń i tego całego szaleństwa - to jest to, czego nam trzeba .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ciągle uważam że w opowiadaniach najważniejsze są emocje.żeby były emocje konieczna jest eskalacja. Skoro główny bohater jest już pogodzony z tym że żona przyprawia mu rogi to kolejne akcje z jego kolegami za jego pełnym przyzwoleniem emocji już specjalnie nie dadzą.

za zgodą męża ale całkiem obcym mężczyznąto co jest w stanie ożywić to opowiadanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, pawli69 pisze:

Ja ciągle uważam że w opowiadaniach najważniejsze są emocje.żeby były emocje konieczna jest eskalacja. Skoro główny bohater jest już pogodzony z tym że żona przyprawia mu rogi to kolejne akcje z jego kolegami za jego pełnym przyzwoleniem emocji już specjalnie nie dadzą.

A może by tak coś nowego? Tak jak przedmówca też uważam że samo wchodzenie w cuckold jest najbardziej ciekawe. Dalsze opowiadanie gdzie role są poustawiane może nie być już tak  ciekawe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech autor Sam decyduje to opowiadanie jest super  wiec i jego wizja tez zapewnie bedzie super czekam z niecierpliwoscia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, wojtek548 pisze:

Niech autor Sam decyduje to opowiadanie jest super  wiec i jego wizja tez zapewnie bedzie super czekam z niecierpliwoscia

To oczywiste że wszyscy czekamy.jeszcze bardziej oczywiste że autor sam decyduje o tym jak dalej potoczy się akcja.Ale gdybyś Wojtku prześledził wypowiedzi autora, to zauważysz że sam zapytał swoich wiernych fanów o pomysły na kierunek opowiadania. Toteż korzystając z okazji wszyscy chętnie podpowiadamy to co chcielibyśmy przeczytać w wersji robeksa. A co z tych pomysłów rzeczywiście pojawi się w opowiadaniu zobaczymy mam nadzieję wkrótce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...