Skocz do zawartości
Roman_K.

Duży wibrator dla żony - czy potrzebne dodatkowe nawilżenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Mr.K pisze:

Niestety coraz więcej osób jest uczulonych także na lateks, dlatego m.in. przeszedłem na prezerwatywy typu durex gold. Wtedy kiedy ich używam.

To też moje ulubione, kiedy używam

Nigdy nie miałam po nich problemów, które po innych bywały

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, maniurka pisze:

Co do dużych zabawek to mam doświadczenie jedynie ze sporych rozmiarów strap-onem, który jest bardzo twardy i nieelastyczny. (...) bywało dość boleśnie

Mam podobnie doświadczenia ze strap-onem, lecz jako strona aktywna, buhaha. :D Ale tu już chyba lubrykant nie pomoże. ??‍♀️

Co do nawilżaczy, uczulić może niemal wszystko. Ja bym jednak stawiała na produkty sexshopowe, które przy okazji nie zniszczą samej zabawki. Metody prób i błędów, zupełnie jak przy doborze kosmetyków.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Roman_K. pisze:

żonce duży wibrator

Czyli jaki? 

Bo to, co dla jednego jest sufitem, dla drugiego może być podłogą ;)

Zastanawiam sie teraz czy przy takim sprzęcie i jej cipce nie przyzwyczajonej do takiego rozmiaru, powinienem zadbać o jakis dodatkowy poślizg żeby odczuwała większą przyjemność

Zawsze powinieneś zadbać o dodatkowy poślizg! 

I nie tyle o przyjemność tu chodzi (choć to też), co o kwestie zdrowotne. Od otarć do infekcji krótka droga. ;) 

Bo o tym, że żona po nieudanym początku z wibem może mieć blokadę psychiczną to już chyba wspominać nie muszę.

jakas oliwka

Tak, ale wyłącznie do masażu np. pleców.

Do seksu wyłącznie odpowiednie żele na bazie wody. Żele na bazie tłuszczu mogą uszkodzić sprzęt, jak to się zdarza z prezerwatywami. 

Dragonfly też podrzuciła doskonały pomysł - żel do USG, szczególnie dla osób skłonnych do uczuleń. 

ALE!!!

Jeśli wibrator jest naprawdę duuuży to przede wszystkim gra wstępna, która żonę rozgrzeje do czerwoności (i wilgotności). ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.11.2020 o 20:30, Zouza pisze:

Bo o tym, że żona po nieudanym początku z wibem może mieć blokadę psychiczną to już chyba wspominać nie muszę

Embargo. Blokada wód terytorialnych ;) Bo urazy psychiczne są trudne do przełamania, a łatwe do stworzenia niestety, więc w tym temacie, dobrze że jednak o tym wspominasz nie wspominając. Zastanawiam się nawet teraz nad tym, czy ów fakt że kobieta w jednym miejscu dotykana lubi być bardziej a z drugiego skrawka szybko zabiera dłonie, usta i przekłada tam gdzie lubi, czy to kwestia wyłącznie tego, że w swojej otwartości nie chce się "męczyć" i woli być ugodzona przez kochanka celnie tam gdzie najbardziej lubi, czy właśnie, efekt tychże embargo i blokad.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Sem. pisze:

Zastanawiam się nawet teraz nad tym, czy ów fakt że kobieta w jednym miejscu dotykana lubi być bardziej a z drugiego skrawka szybko zabiera dłonie, usta i przekłada tam gdzie lubi, czy to kwestia wyłącznie tego, że w swojej otwartości nie chce się "męczyć" i woli być ugodzona przez kochanka celnie tam gdzie najbardziej lubi, czy właśnie, efekt tychże embargo i blokad.

Nie, nie zawsze winą jest blokada itp.  A nawet rzadziej niż się może wydawać.

Często kobieta najzwyczajniej w świecie czegoś nie lubi i już. I nie ma ochoty zmuszać się do tego czego nie lubi,

Ja nie lubię, gdy mężczyzna ma dużego członka, bo od zawsze seks z mężczyzną z wielkim przyrodzeniem sprawiał mi dyskomfort, a w kilku przypadkach i ból. I nie mam z tego powodu żadnej blokady czy traumy. Po prostu wiem jaką mam budowę i że dla mnie idealny jest mężczyzna o tych średnich rozmiarach w rozporku. 

Z tego powodu też nie kupuję sobie wibratorów ani dildo w tych dużych rozmiarach. Bo nawet jakby nie wiem jakie było super nawilżenie, to i tak wiem, że bardziej bym się męczyła niż bawiła.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...