Skocz do zawartości
Fleur

Podwójna penetracja

Rekomendowane odpowiedzi

Mój Narzeczony przeżył w końcu swój pierwszy raz z mężczyzną. Był na to przygotowywany od dłuższego czasu. Chciałam poczuć to niesamowite oddanie Narzeczonego mojej osobie, kiedy dopuściłby do tego, że facet, z którym przyprawiam mu rogi penetruje jego odbyt. Do tego od dawna myśl o dużych dłoniach Kochanka zaciskających się na biodrach mojego, kiedy by go przytrzymywał, a tamten by się troszkę wyrywał... mraauu. 
Dobra, do rzeczy. 

Kiedy tak glaskałam Narzeczonego podczas gdy Kochanek go rozdziewiczał zalewały mnie naprzemian fale rozczulenia, podniecenia i... No właśnie. Chęci jeszcze wiekszego uczestnictwa w tym misterium ;) . A gdyby tak założyć strap ona i spróbować zmieścić się w dziurce Narzeczonego razem z Kochankiem?

W sobotę mamy spotkanie. Trzymajcie kciuki!

• Lubię 18
  • Wow! 2
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Fleur pisze:

A gdyby tak założyć strap ona i spróbować zmieścić się w dziurce Narzeczonego razem z Kochankiem?

Auć. Kompletnie nie mój klimat, że aż nie potrafię sobie tego wyobrazić... Ale...

3 godziny temu, Fleur pisze:

Trzymam kciuki, żeby sprawiało Wam obojgu to jakąś przyjemność.;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Druh. pisze:

Auć. Kompletnie nie mój klimat, że aż nie potrafię sobie tego wyobrazić... Ale...

Też mnie boli na samą myśl

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi fantastycznie. Kto zaczął o tym fantazjować i jak doszliście do jej realizacji? Jak wrażenia kochanka i narzeczonego? Ich pierwszy raz z mężczyzną? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Fleur pisze:

A gdyby tak założyć strap ona i spróbować zmieścić się w dziurce Narzeczonego razem z Kochankiem?

Ja bym chyba wolała przećwiczyć to wcześniej z dwoma dildami w domu, żeby realnie zbliżyć się do sukcesu już na spotkaniu.

Chyba, że Twój Narzeczony jest już porządnie wytrenowany analnie.

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.11.2020 o 07:45, Fleur pisze:

Osobiście bym jednak przegadał to wcześniej z samym zestresowanym, najlepiej przed podjęciem takowej próby.

W ferworze niekontrolowanych emocji ciała wydają się bardziej elastyczne i pojemne niż są w swojej bolesnej rzeczywistości.  

A konieczność tłumaczenia przyczyny rozdarcia chirurgowi na sorze nie jest tego warta.

Napisz nam oczywiście jak się ta próba udała.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fleur, masz w sobie duszę poszukującą... Ciekaw jestem gdzie Cię zaprowadzi. Może być ciekawie. Koniecznie daj znac

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Mr.K pisze:

Osobiście bym jednak przegadał to wcześniej z samym zestresowanym, najlepiej przed podjęciem takowej próby.

W ferworze niekontrolowanych emocji ciała wydają się bardziej elastyczne i pojemne niż są w swojej bolesnej rzeczywistości.  

A konieczność tłumaczenia przyczyny rozdarcia chirurgowi na sorze nie jest tego warta.

Napisz nam oczywiście jak się ta próba udała.

Spoko na SORach nie takie rzeczy były 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.11.2020 o 07:45, Fleur pisze:

Jakie wrażenia z sobotniego spotkania?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.11.2020 o 19:00, Mr.K pisze:

Czy Ty pomyślałeś, że Forum jest mi bliższe niż Narzeczony? :D

• Lubię 2
  • Zmieszany 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...