Skocz do zawartości
E&Pcouple

Noszenie klatki na stałe 24h na dobe

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie ostatnio szukałem i znalazłem, ze trzeba wyłamać śrubokrętem ta górna szara część i można otworzyć ją ręcznie. Ale wtedy klatka juz pewnie nadaje się na śmietnik. W moim przypadku zablokowanie jej na stale i tak by niewiele zmieniło bo i tak tylko raz na miesiąc mogę także...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.11.2020 o 21:47, maciek27 pisze:

Tak wygląda moje życie codziennie...

20201121_214332.jpg

Ale ciekawy, nowoczesny kształt. Co to za model?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest qiui cell mate ale ta krótsza wersja. Nie odznacza się tak pod ubraniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A pytanie jakie masz wymiary ogonka? Bo chcę zamówić taki pas cnoty sle nie wiem który bedzie lepszy dla mnie 18cm :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A i pytanko gdzie moźna kupić takie cacko. Widziałem również na aliexpres w dobrych cenach jednak też widziałem artykuły że apki do nich mogą być zwirusowane coś za coś

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak odpoczywa to 8 cm, jak stoi to 15. Ta dluzsza wersja będzie się odznaczać pod spodniami. Ja kupilem swój na houseofdenial

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Może nie ten temat, może już było-jeśli tak to sorry.

Czy ktoś z Was miał jakieś nieprzyjemne doświadczenie związane z długotrwałym noszeniem klatki ?

Przyznam że jestem zamykany dosyć często przez swoją narzeczoną, czasami dopiero po 2/3dniach wypuszcza mnie na odbycie higieny. Nie chodzi mi o sama higienę a bardziej o jakieś niedokrwienia np.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę nad wypróbowaniem tej klatki ze sklepu House of Denial. Polecają ją dla początkujących. A ja w tej zabawie chcę postawić pierwsze nieśmiałe kroki. Zna ktoś ten produkt i może podzielić się spostrzeżeniami z użytkowania?

Czy takie klatki nie odznaczają się mocno pod spodniami?

obraz.thumb.png.9dd570d05588d48fd673dbb6f0ad0f89.png

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najelegantszy gadżet jaki widziałem. No i ten wyszczuplający kolor:))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Łysy pisze:

Zna ktoś ten produkt i może podzielić się spostrzeżeniami z użytkowania?

Czy takie klatki nie odznaczają się mocno pod spodniami?

Nie miałem do czynienia dokładnie z tą marką, jednak to najpopularniejszy typ pasa na rynku. I zakładałem go nie raz.

Plusem jest to, że jest lekki i wygodny więc przy odpowiednio dobranej średnicy ringu prawie w ogóle go nie czuć.

Minusem jest duża ilość elementów, które mogą się gdzieś zapodziać, i nietrwałość plastiku.

Chyba każdy pas odznacza się pod bielizną. W wypadku tego modelu widać te 3 sterczące bolce stabilizujące i oczywiście kłódkę.

Podejrzewam, że w luźnych bokserkach mógłby być niewidoczny, ale nie wiem bo takowych nie noszę. Z drugiej strony w luźnych gatkach (i bez bielizny) kłódka będzie podczas chodzenia uderzać o klatkę i pukać. Więc pasa może nie być widać ale słychać.

Natomiast pod spodniami (jeansami) zupełnie go nie widać. Jednak ciaśniejsze spodnie mogą powodować dyskomfort podczas chodzenia.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...