Skocz do zawartości
E&Pcouple

Noszenie klatki na stałe 24h na dobe

Rekomendowane odpowiedzi

Cos od nas. My używany takiego modelu. Metalowy, spoko jesli chodzi o wage latwo zadbać o higienę i nawet przy pracy fizycznej nie przeszkadza. Od dłuższego czasu nosze ją codziennie z przerwami na dokładną higienę i czas zabaw przez Pania. Głównie z porannymi zwodami jak klatka mocno ciągnie to smaruje do okola oliwką do ciała i jest spoko. W spaniu te nie przeszkadza. Ring duży 50mm i spoko bo nie jest okrągły tylko spłaszczony i zaoblony co jest wygodne w noszeniu. Jeden minus to przy zakładaniu trzeba uważać na te druciki co wchodzą w ring bo potrafią przyciąć skórę i to boleśnie. 

Piesek

IMG_20230401_001637.jpg

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to popełniony został błąd przy zamówieniu bo miala byc wieksza o 1 rozmiar ale wyszło w sumie ok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Testowałem wiele rodzajów klatek i interesowałem się tematem przeszukując femdomowe strony i fora poświęcone klatkom i mogę powiedzieć, że ciężko trafić idealną klatkę z prefabrykowanych, jest kilka odpowiednich (dobry design) klonów z popularnej chińskiej strony ale ile penisów, tyle rozmiarów.

My klatki używamy sporadycznie, często długie okresy 24/7 z teasowaniem i mimo spania, wzwodów podczas zabaw czy kuszenia nie ma żadnych negatywnych skutków ubocznych, ale kluczem do tego jest odpowiedni rozmiar, który w naszym przypadku jest idealny z uwagi na to, że klatka robiona była na zamówienie ze stali. 

Przestrzegałbym przed zbyt małymi klatkami, klatka nie powinna powodować dyskomfortu innego niż erotyczny!

Napotkałem relacje ludzi, którzy uszkodzili sobie penisa przez zbyt małe, niedopasowane urządzenia i sam kiedyś testując prefabrykaty widziałem, że występuje w nich dużo problemów (głównie cyrkulacja, ogromny ból czy obtarcia). 

Dobrze dopasowanej klatki nie czuć, jest jak rękawiczka o której istnieniu zapominamy (oczywiście do czasu podniecenia :)). 

Chętnie podziele się wiedzą jakby ktoś miał pytania.

Uważajcie na nieodpowiednie klatki bo tylko odbijecie się od tematu albo zrobicie sobie krzywdę. 

On. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów, mam pytanie. Czy spotkaliście się z bólem w podbrzuszu podczas noszenia klatki? Dodam jeszcze, że po zdjęciu klatki ból nie przechodzi odrazu tylko np. po nocy. Klatka która aktualnie stosujemy jest bardzo ale to bardzo wygodna, ring otwierany idealnie dopasowany a klatka nie jest jakaś bardzo mała. Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Cuckoldovi pisze:

Witam szanownych forumowiczów, mam pytanie. Czy spotkaliście się z bólem w podbrzuszu podczas noszenia klatki? Dodam jeszcze, że po zdjęciu klatki ból nie przechodzi odrazu tylko np. po nocy. Klatka która aktualnie stosujemy jest bardzo ale to bardzo wygodna, ring otwierany idealnie dopasowany a klatka nie jest jakaś bardzo mała. Pozdrawiam.

A jak z wielkością klatki ma więcej niż 35 mm

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Chce.byc.cuckiem pisze:

A jak z wielkością klatki ma więcej niż 35 mm

Tak. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...