Skocz do zawartości
E&Pcouple

Noszenie klatki na stałe 24h na dobe

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, skrzat pisze:

Ale nie generalizowałbym, bo z pewnością nie wszyscy są zamykani by wymusić posłuszeństwo.

Przepraszam ze wtrace sie... masz racje, tak wlasnie bym to tez napisal... u mnie to jest to zas kara, i nic wiecej. I dlatego ze niecche zeby zona sie gniewala, to lepiej byc w tym, niz miec w domu pieklo dla wszystkich. Ale jezeli to malo wystarczy, by w domu byl spokoj, to niewazne jaki dyskomfort przynosi... chocz od paru miesiacy mam o polowe krotsza i to niemile jest dla hygieny :(

Ale powiem tak... ze jakbym niemial, napewno by mi niepozwalala byc s wami na zlotach, spotkac swietnych przyjaciol w Pradze (jak kilku z was juz bylo tu...)

Niestaram sie znalesc ucieczke, bo bylo by to co pisze wyzej... dlatego po prostu mam i staram sie byc milym, choc sa chwile kiedy to naprawde ciezko do znieszenia.. ale mysle ze najbardziej to jest w glowie... tam dole to tylko miesnie, glowa wszystko robi.

klaniam sie subi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Gdynianin pisze:

Dziś odebrałem nową klatkę... Kolejna z której da się uciec... Nie widzę sensu w noszeniu klatki skoro wiem że mogę z niej uciec. 

A dokąd idziesz, gdy uciekniesz z klatki? ;)

Nawet wypalone piętno można sobie wydrapać i zniszczyć... Skórę przeszczepić... Jeśli chce się uciec. Od wiążącego symbolu.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z nas jest inny i każdy ma inne potrzeby.  Dlatego nie oczekuje ze każdy zrozumie moje potrzeby. Jedni są ulegli z natury inni się tacy stają.  Dla mnie noszenie klatki która mam możliwość ściągnięcia to jak lizanie lizaka przez papierek.  

Lula boję się że ucieknę w odchlan masturbacji, wtedy kiedy będzie kumulucyjny moment mojej frustracji z brak zaspokojenia, zamiast prosić Pani, ściągnę ja ulze sobie... 

Noszenie takiej klatki moim zdaniem nie powinno zostawiać furtki wyjścia...  

Nie jestem z natury uległy, moja uległość uruchamia się w momencie podniecenia... 

Jeśli ktoś z was zna model klatki z którego nie da się uciec będę wdzięczny jak podzieli się ta informacja

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.11.2020 o 21:47, Jelonek87 pisze:

Tak wygląda moje życie codziennie...

20201121_214332.jpg

Jak tam jeszcze nosisz takowy pas cnoty ? Jak się sprawdza po dłuższym użytkowania ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Gdynianin jest wiele takich modeli.. ważne jest to aby dodatkowo wykonać piercing - np. prince albert czyli przekłucie obejmujące ujście cewki moczowej, a zamiast kolczyka specjalna kłódeczka - sam taki nosiłem jakiś czas. Teraz noszę kilka na zmianę od 2 lat, w jednym zawsze coś się dzieje po jakimś czasie.. a to odparzenia albo jakieś obtarcia.. opuchlizna to standard. Też wychodzimy z założenia iż klatka którą można ściągnąć jest bez sensu. U nas dodatkowo dochodzi całkowity zakaz orgazmów (myślę iż z jakimiś nielicznymi "wypadkami" ale naprawdę nielicznymi to od 4 lat nic nie było) więc tym bardziej to ważne abym nie miał pokusy/szansy na samowolkę.

Obecnie najczęściej noszę stalowy z rurką wchodzącą (około 7 cm zakończona kulką o średnicy 10mm) do cewki i ciasnym ringiem - jest dobrze dopasowana i raczej małe szansę na zdjęcie ot tak.. praktycznie do mycia też nie zdejmuję tylko zsuwam trochę (po odpięciu ringu) aby mieć dostęp i tylko gdy żona jest akurat w wannie i ma kontrolę.

Kolejny krok jaki jest u nas w planach to powrót do piercing-u ale tym razem albo ampallang w dwóch miejscach (żołądź i niżej w trzonie)  lub "tylko" magic cross (taki ampalang pod katem prostym w żołędzi podwójny) są do tego specjalne klatki gdzie takie kolczyki są zamknięciem.

• Lubię 5
  • Wow! 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.06.2021 o 10:20, stag pisze:

@Gdynianin jest wiele takich modeli.. ważne jest to aby dodatkowo wykonać piercing - np. prince albert czyli przekłucie obejmujące ujście cewki moczowej, a zamiast kolczyka specjalna kłódeczka - sam taki nosiłem jakiś czas. Teraz noszę kilka na zmianę od 2 lat, w jednym zawsze coś się dzieje po jakimś czasie.. a to odparzenia albo jakieś obtarcia.. opuchlizna to standard. Też wychodzimy z założenia iż klatka którą można ściągnąć jest bez sensu. U nas dodatkowo dochodzi całkowity zakaz orgazmów (myślę iż z jakimiś nielicznymi "wypadkami" ale naprawdę nielicznymi to od 4 lat nic nie było) więc tym bardziej to ważne abym nie miał pokusy/szansy na samowolkę.

Obecnie najczęściej noszę stalowy z rurką wchodzącą (około 7 cm zakończona kulką o średnicy 10mm) do cewki i ciasnym ringiem - jest dobrze dopasowana i raczej małe szansę na zdjęcie ot tak.. praktycznie do mycia też nie zdejmuję tylko zsuwam trochę (po odpięciu ringu) aby mieć dostęp i tylko gdy żona jest akurat w wannie i ma kontrolę.

Kolejny krok jaki jest u nas w planach to powrót do piercing-u ale tym razem albo ampallang w dwóch miejscach (żołądź i niżej w trzonie)  lub "tylko" magic cross (taki ampalang pod katem prostym w żołędzi podwójny) są do tego specjalne klatki gdzie takie kolczyki są zamknięciem.

Gratuluję wytrwałości ? jestem pod wielkim wrażeniem . A jak z porannym wzwodami w takiej klatce z pircingiem jest to do wytrzymania ? Twoja Pani musi być dumna z takiego uległego 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Pani&uległy pisze:

Gratuluję wytrwałości ? jestem pod wielkim wrażeniem . A jak z porannym wzwodami w takiej klatce z pircingiem jest to do wytrzymania ? Twoja Pani musi być dumna z takiego uległego 

Obecnie nie noszę klatki z piercingiem tylko z rurką/wziernikiem do cewki ale w obydwu wzwody powodują "dyskomfort".. trzeba się przyzwyczaić.. jak jest bardzo dotkliwy to wcześniej wstaję z łóżka i jakoś rozchodzę :) na początku miałem kryzysy i na poważnie chciałem zdjąć klatkę - kilka razy poranne wzwody sprawiały spory ból, to jak jeszcze miałem ten z kolczykiem, a poprawianie klatki/przesuwanie tylko pogarszało sprawę :( jednak jakoś przetrwałem - głównie dzięki żonie.. po prostu zadecydowała za mnie i nie godziła się na otwarcie.. była mocno wściekła iż jej zawracam głowę gdy śpi i potem już nawet nie miałem za bardzo odwagi za kolejnymi razami ją budzić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć 

Mam proste i logiczne pytanie 

Po co to skoro sprawia Ci ból i nie możesz normalnie jak Facet funkcjonować, czy nawet nosić klatkę ?? ja tego nie rozumiem... 

Piotr 

• Facepalm 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, stag pisze:

Obecnie nie noszę klatki z piercingiem tylko z rurką/wziernikiem do cewki ale w obydwu wzwody powodują "dyskomfort".. trzeba się przyzwyczaić.. jak jest bardzo dotkliwy to wcześniej wstaję z łóżka i jakoś rozchodzę :) na początku miałem kryzysy i na poważnie chciałem zdjąć klatkę - kilka razy poranne wzwody sprawiały spory ból, to jak jeszcze miałem ten z kolczykiem, a poprawianie klatki/przesuwanie tylko pogarszało sprawę :( jednak jakoś przetrwałem - głównie dzięki żonie.. po prostu zadecydowała za mnie i nie godziła się na otwarcie.. była mocno wściekła iż jej zawracam głowę gdy śpi i potem już nawet nie miałem za bardzo odwagi za kolejnymi razami ją budzić.

Od 4 lat nie miałeś wytrysku ani orgazmu ? Kto miał u Ciebie duże zainteresowanie pasem cnoty ty czy twoja Pani? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, HotKociaki pisze:

Cześć 

Mam proste i logiczne pytanie 

Po co to skoro sprawia Ci ból i nie możesz normalnie jak Facet funkcjonować, czy nawet nosić klatkę ?? ja tego nie rozumiem... 

Piotr 

Czy masz zamiar w podobny sposób wypowiadać się w każdym temacie, którego sensu nie rozumiesz?

Lula.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...