Skocz do zawartości
E&Pcouple

Noszenie klatki na stałe 24h na dobe

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Coraz bardziej kręci nas zabawa z klatką, obecnie jestem zamykany na tydzień czy dwa z przerwami kilkudniowymi. Zastanawiam się czy można być zamkniętym w klatce non stop przez dłuższy czas (miesiące, lata i dłużej). Czy ktoś z forumowiczów ma takie doświadczenia, czy takie wieloletnie zamknięcie w klatce jest bezpieczne?

Pozdrawiam

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja obecnie noszę klatkę 24/7 od ponad pół roku. Może z 2 razy Pani się zgodziła na kilkudniowe przerwy w noszeniu.  Jak na razie poza tym ze mam ogromną chęć na Panią a mogę być w niej tylko raz w miesiącu to nic złego się nie dzieje. No i dwa razy albo raz na miesiąc zależy jak wypadnie mam zgodę na wytrysk albo przez zrujnowany albo w Pani.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, maciek27 pisze:

Ja obecnie noszę klatkę 24/7 od ponad pół roku. Może z 2 razy Pani się zgodziła na kilkudniowe przerwy w noszeniu.  Jak na razie poza tym ze mam ogromną chęć na Panią a mogę być w niej tylko raz w miesiącu to nic złego się nie dzieje. No i dwa razy albo raz na miesiąc zależy jak wypadnie mam zgodę na wytrysk albo przez zrujnowany albo w Pani.

A Twoja Pani co może po za tym? Albo co robi? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani może wszystko czego zechce. Ja nie mam prawa Jej czegokolwiek zabraniać, to ona jest od tego. Jak na razie każe siebie lizać albo zaspokajać wibratorem. Powiedziała że na razie jednak nie jest gotowa na spotkania czy sex z innym. A mi pozostało służyć jej za podnóżek czy malować paznokcie. Ostatnio kazała mi kupic taka obroze elektryczna dla psa na pilota no i teraz mam ją założoną przed klatkę a ona sobie siedzi i bawi się pilotem...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, maciek27 pisze:

Moja Pani może wszystko czego zechce. Ja nie mam prawa Jej czegokolwiek zabraniać, to ona jest od tego. Jak na razie każe siebie lizać albo zaspokajać wibratorem. Powiedziała że na razie jednak nie jest gotowa na spotkania czy sex z innym. A mi pozostało służyć jej za podnóżek czy malować paznokcie. Ostatnio kazała mi kupic taka obroze elektryczna dla psa na pilota no i teraz mam ją założoną przed klatkę a ona sobie siedzi i bawi się pilotem...

Maćku ta Twoja Pani to normalnie terrorystka 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem Ci ze sam zaproponowałem jej taki układ, i jej się spodobało a ja teraz trochę żałuję...ale powiedziało się a to teraz trzeba powiedzieć b... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klatka czy jest wygodna ? Czy ta obroża? Jeżeli chodzi o klatkę to ta jest wygodna ponieważ w przypadku nocnych erekcji piersien nie uciska tak mocno jąder. W innych gdy penis twardniał, ciągnął klatkę w dół i ograniczał jej srednice i jądra robiły się fioletowe i strasznie bolały. Poza tym ta klatka może być odblokowana jedynie aplikacja na telefonie keymastera. Nie ma innej możliwości żebyś ją  ściągnął. Podobno nawet trudno jest ją wyłamać ręcznie ale tego nie próbowałem. No i ta jest tak wyprofilowana w dół co przynajmniej na mnie działa dodatkowo ponizajaco psychicznie bo wg mnie penis powinien stać a tutaj jest cały czas w dół...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...