Skocz do zawartości
Coma

Hotka czyli dziwka?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.11.2020 o 13:59, maniurka pisze:

Mi niestety tak i to nie raz.

Dawno nie zaglądałem na forum ani nie wczytywałem się w tematy. A mam dużo mnie ominęło najwyraźniej. Patrząc na tytuł tematu, myślałem że chodzi o to kogo wolą mężczyźni a nie o prywatne sytuacje z życia. 

Żeby było jasne, nie krytykuje, nie oceniam ani nie bronię nikogo. Patrzę i analizuję z różnego punktu widzenia.

Skoro spotkałaś się z takim stwierdzeniem, i to nie od jednego mężczyzny, to czy nie zastanowiło Cię dlaczego? Co nimi kierowało? Czy może sama swoim zachowaniem nie porowikowałaś ich do tego? Oczywiście że nie! Bo nikt nie chce być tak traktowanym powinno się potępiać takie zachowania. 

Pamiętam jak dołączyłaś do forum, przebojem wkroczyłaś na salony, jak szybko zaczęłaś się tu rozwijać, reakcje po pierwszym zlocie na Twoją urodę, spontaniczność i pozytywny charakter:) Mam wrażenię że inni próbowali powiedzieć Ci to w nieco mniej dosadny sposób niż ja. Jest koniec roku, czas przemyśleń i refleksji. Może warto zatrzymać się i przeanalizować na chłodno ten rok i sytuację w nim zaistniałe? 

Mam nadzieję że nie zostanę źle odebrany:) 

Kris

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie na ile mają tu znaczenie cechy, hmm... osobnicze a na ile konwenanse. Jednak nie jest to sytuacja mieszcząca się w ramach społecznych oczekiwań. Do tego dochodzą emocje. Mężczyzna, kim by nie był też nie chce być odrzucony i te komentarze, wulgarność mogą też wynikać z tego.

To rzecz jasna niczego nie usprawiedliwia. Cham pozostanie chamem.

Porządny wywiad na początek jest ważny na początku. Tym bardziej że tu niekoniecznie chodzi o to żeby dowiedzieć się czy ktoś lubi pomidorową czy kotlety. Czasem łapie się błyskawicznie porozumienie i od razu iskrzy, to dobry prognostyk.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja tak mam i się tym przejmuje, czy Wam też się zdarzyło? 

Na szczęście nigdy osobiście nie spotkałam się z takimi zachowaniami (Chyba, że w danym momencie chciałam być tak potraktowana ale tej sytuacji nie bierzemy pod uwagę).

I nie wiem właściwie z czego to wynika, albo mam mnóstwo szczęścia (nie sądzę ), albo działa jednak Nasza (Moja i P.) zasada, że trochę trzeba się napisać ze Mną, żeby się spotkać na spotkanie zapoznawcze, a na samym zapoznawczym musi zaiskrzyc, musi się porozumienie wyczuwać w każdym caluzachowaniu, rozmowie, traktowaniu Mnie i P. 

Jak tego nie ma rezygnujemy, jeśli nie pasuje Nam cokolwiek to już dla Nas sygnał, że im dalej w las tym będzie trudniej, nie dogadamy się. 

Ktoś tu pisał o "odsiewaniu ziarna od plew" na etapie rozmowy i coś w tym jest. 

Miałam nieprzyjemność być na spotkaniu zapoznawczym, na którym facet żalił się, że żona mu nie daje, po czym rozpiął rozporek, żebym zrobiła mu loda... jakby przyszedł do prostytutki, a przynajmniej ja się tak poczułam.

Jak nigdy jeszcze nie walnęłam, dostałby przez łeb. 

M. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili zastanowienia myślę że ma to cos wspolnego tez z zazdrością, swego rodzaju frustracją że ktoś może mieć związek oparty na pewności szczerości i otwartości. Nie wyobrażam sobie nazwać hotki (żadnej hotki) dziwką o ile nie wymaga tego sytuacja to znaczy o ile nie są realizowane fantazje hotki żeby być traktowana jak dziwka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, MP2020 pisze:

Na szczęście nigdy osobiście nie spotkałam się z takimi zachowaniami (Chyba, że w danym momencie chciałam być tak potraktowana ale tej sytuacji nie bierzemy pod uwagę).

I nie wiem właściwie z czego to wynika, albo mam mnóstwo szczęścia (nie sądzę ), albo działa jednak Nasza (Moja i P.) zasada, że trochę trzeba się napisać ze Mną, żeby się spotkać na spotkanie zapoznawcze, a na samym zapoznawczym musi zaiskrzyc, musi się porozumienie wyczuwać w każdym caluzachowaniu, rozmowie, traktowaniu Mnie i P. 

Jak tego nie ma rezygnujemy, jeśli nie pasuje Nam cokolwiek to już dla Nas sygnał, że im dalej w las tym będzie trudniej, nie domagamy się. 

Ktoś tu pisał o "odsiewaniu ziarna od plew" na etapie rozmowy i coś w tym jest. 

Jak nigdy jeszcze nie walnęłam, dostałby przez łeb. 

M. 

M. dokładnie tak jak Wam nie zdążyła nam się taka sytuacja, że LA została potraktowana jak dziwka,( oprócz jednej sytuacji w Poznaniu) zawsze staramy się umiejętnie dobierać osoby, a i zachowanie mojej A. sprawia, że nikt by się na to nie odważył, żeby potraktować ją bez szacunku On

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.12.2020 o 12:11, LadyA&psina pisze:

M. dokładnie tak jak Wam nie zdążyła nam się taka sytuacja, że LA została potraktowana jak dziwka,( oprócz jednej sytuacji w Poznaniu) 

W dniu 15.12.2020 o 11:56, MP2020 pisze:
  • Lubię 2
  • Przytulam 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, maniurka pisze:

Czy ja gdzieś napisałam, ze umówiłam się bez rozmowy? Ze spodziewałam się takiej osoby? To było moje 5 w ogóle spotkanie zapoznawcze, nie robie tego często i nie na prawo i lewo i raczej nie mam ochoty na kolejne.

Nie i moja wypowiedź kompletnie nie była nawiązaniem do Ciebie, poprostu odpowiadając na postawione przez Ciebie pytanie zaczęłam na szybko analizować dlaczego u Nas brak jest na szczęście takich doświadczeń. Po szybkiej analizie stwierdziłam, że chyba jednak te dłuższe rozmowy przed ewentualnym spotkaniem mogą mieć wpływ. 

M. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, maniurka pisze:

Czyli jednak była taka sytuacja w Poznaniu?

Wniosek jest taki, ze moje zachowania sprawia, że chce się mnie traktować bez szacunku hmmm czekają mnie więc przemyślenia, dziękuje 

Czy ja gdzieś napisałam, ze umówiłam się bez rozmowy? Ze spodziewałam się takiej osoby? To było moje 5 w ogóle spotkanie zapoznawcze, nie robie tego często i nie na prawo i lewo i raczej nie mam ochoty na kolejne.

Jesli moje wypowiedzi są niemile to wybaczcie - właśnie miałam usuwany ząb i boli w chuj

Wiesz co miałam nie dopisywać, bo jestem chora i może gorzej się czuję w tym momencie niż Ty, Tak przyznaję taka sytuacja miała miejsce na imprezie na której i Ty byłaś, tym dziwniejsze dla mnie, że wśród ludzi którzy powinni wiedzieć jak się traktuje Hotkę. Czy Twoje zachowanie prowokuje takie sytuacje nie wiem odpowiedź sobie na to sama.Życzę aby ból zęba szybko Ci minął. LA

• Lubię 1
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, maniurka pisze:

Jesli moje wypowiedzi są niemile to wybaczcie - właśnie miałam usuwany ząb i boli w chuj 

Współczuję trzymaj się 

M. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, LadyA&psina pisze:

Wiesz co miałam nie dopisywać, bo jestem chora i może gorzej się czuję w tym momencie niż Ty, Tak przyznaję taka sytuacja miała miejsce na imprezie na której i Ty byłaś, tym dziwniejsze dla mnie, że wśród ludzi którzy powinni wiedzieć jak się traktuje Hotkę. Czy Twoje zachowanie prowokuje takie sytuacje nie wiem odpowiedź sobie na to sama.Życzę aby ból zęba szybko Ci minął. LA

Też życzę zdrówka i bardzo dziękują za odpowiedz - to właśnie świadczy o tym, ze nawet silna kobieta i nawet „sprawdzone towarzystwo” nie pozwala mieć pewności, ze unikniemy takich sytuacji. Właśnie o to mi chodziło.

Oczywiście ja swoje wnioski wyciągnęłam.

• Lubię 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...