Skocz do zawartości
Coma

Hotka czyli dziwka?

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, MP2020 pisze:

Kompletnie nie zgadzam się z tym co napisałaś...

Wybacz P, to był konkretny przykład, który był nierozłączny z dalszą częścią wypowiedzi, nie było to jakieś uogólnianie podejścia facetów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.12.2020 o 23:14, maniurka pisze:

I jeszcze słyszy od własnego męża, że to dziwne, że się jeszcze nie sprzedała. Oczywiście ten sam mąż ją bardzo kocha - miłość ma zaiste różne wymiary, chyba nigdy niektórych nie ogarnę. 

Być może działa taki schemat. On o czymś fantazjuje, chce realizacji "tego". Gdy opada emocjonalny kurz, powstaje dylemat, żal,  że się jednak dałaś namówić.

to takie kurewskie.

Fajne :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sem. pisze:

Być może działa taki schemat. On o czymś fantazjuje, chce realizacji "tego". Gdy opada emocjonalny kurz, powstaje dylemat, żal,  że się jednak dałaś namówić.

Hmmm wina jest zatem po mojej stronie, bo dałam się namówić i co gorsza mi się podobało?
Co ciekawe przewidywałam poniekąd taki scenariusz (No może nie dokładnie taki...), bo nawet w swojej historii namawianej kobiety opisałam to jako jedna z wątpliwości. Czasem jednak intuicja dobrze podpowiada, a może coś pomiędzy intuicją, a znajomością drugiego człowieka.

3 godziny temu, Sem. pisze:

Fajne :)

Dla jedynych kurewskie fajne, dla innych kurewskie odzierające z godności.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka pisze:

Hmmm wina jest zatem po mojej stronie, bo dałam się namówić i co gorsza mi się podobało?

What? :o

Na pewno znasz takie powiedzenie: "uważaj o czym marzysz, bo może się spełnić".

Niektórzy nie radzą sobie ze spełnianiem marzeń. Zapominają, że osoby potrzebne do ich realizacji nie są bezwolnymi narzędziami.

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo spotyka się z kilkoma facetami, żeby uniknąć zaangażowania,

To jest bardzo ważne co tu chciałaś przekazać. 

Jak bardzo modyfikujemy czasem swoje potrzeby, by było dobrze. Ale dobrze dla kogo?

Czy jeśli długie rozmowy i weryfikacja potrafi uchronić przed spotkaniem z nie znającym szacunku kochankiem to jakie są kryteria obrony przed takim partnerem?

Gdyby takowe były nie byłoby rozstań i rozwodów  

Jest też kwestia dojrzałości. Może do niektórych zabaw trzeba dojrzeć. 

A moze to kwestia silnego wzorca, trwałej matrycy, których niestety nie da się zmienić dlatego pewne fantazje nigdy nie powinny być urealnione.

Tak czy owak przykro to czytać.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwka sprzedaje usługi seksualne. Raczej przyjemności z tego nie czerpie. Ustala zakres usługi i tyle. To po prostu jej praca. Co nie oznacza, że jak zapłaci to może wszystko. Choć klientom tak się wydaje. Może tyle na ile się umówili. A jak wychodzi poza ten zakres to albo dopłaca albo ma spotkanie z ochroniarzem. Swoją opinię opieram na wypowiedziach tych Pań w programach dokumentalnych. 

Hot wife czerpie przyjemność z seksu z kochankiem, nie z klientem. Wybiera kochanka, sama lub z partnerem. Zwykle dając  przyjemność swojemu partnerowi ze swojego seksu z innymi. Dokonuje wyborów, bo chodzi jej o własną przyjemność, o spełnienie fantazji. I tu może być element płacenia ale to element gry, układu a nie zarobkowania. 

Niestety są tacy, którzy mylą dziwkę z hw. Zakładają, że skoro HW jest otwarta w sferze seksualanej to da każdemu i niespecjalnie trzeba się starać. Zresztą nie dotyczy to tylko HW ale w ogóle otwartych seksualne kobiet. Jak ktoś przypnie takiej kobiecie łatkę łatwej lub napalonej to zakłada, że wystarczy wyciągnąć fitua i oczekiwać obciągania a ta z ochotą zrobi wszystko. Strasznie mnie wkurza, że takie typy nie pytają nawet o pozwolenie. Pchają się z łapami i jęzorami bo wydaje im się, że im wolno. Albo, że HW tego oczekuje. Czym to się różni od macania kobiety w zatłoczonym tramwaju? Jaką ona ma z tego przyjemność? Gdzie tu szacunek, empatia, kultura? 

• Lubię 11
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, jennifer pisze:

Jest też kwestia dojrzałości. Może do niektórych zabaw trzeba dojrzeć. 

A moze to kwestia silnego wzorca, trwałej matrycy, których niestety nie da się zmienić dlatego pewne fantazje nigdy nie powinny być urealnione.

Tak czy owak przykro to czytać.

Odniosę się do dojrzałości do pewnych zabaw. Tak zgadzam się Tobą. Dodam do tego jeszcze szacunek do partnerki /partnera, który jest jednym z filarów związku. Dlatego nie samo ZK rozwala małżeństwa. Ono uwypukla rzeczy, które już wczeniej kulały.  

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Ritta pisze:

Dziwka sprzedaje usługi seksualne. Raczej przyjemności z tego nie czerpie.

Ejże, przecież można bardzo lubić swoją pracę.

Lula.

• Lubię 5
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

Ejże, przecież można bardzo lubić swoją pracę.

Lula.

Niby można, ale w przypadku pracy z klientem nie uwierzę, że ktoś ją lubi cały czas. 

Hidi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2020 o 19:22, Ritta pisze:

Dziwka sprzedaje usługi seksualne. Raczej przyjemności z tego nie czerpie. Ustala zakres usługi i tyle. To po prostu jej praca. Co nie oznacza, że jak zapłaci to może wszystko. Choć klientom tak się wydaje. Może tyle na ile się umówili. A jak wychodzi poza ten zakres to albo dopłaca albo ma spotkanie z ochroniarzem. Swoją opinię opieram na wypowiedziach tych Pań w programach dokumentalnych. 

Hot wife czerpie przyjemność z seksu z kochankiem, nie z klientem. Wybiera kochanka, sama lub z partnerem. Zwykle dając  przyjemność swojemu partnerowi ze swojego seksu z innymi. Dokonuje wyborów, bo chodzi jej o własną przyjemność, o spełnienie fantazji. I tu może być element płacenia ale to element gry, układu a nie zarobkowania. 

Niestety są tacy, którzy mylą dziwkę z hw. Zakładają, że skoro HW jest otwarta w sferze seksualanej to da każdemu i niespecjalnie trzeba się starać. Zresztą nie dotyczy to tylko HW ale w ogóle otwartych seksualne kobiet. Jak ktoś przypnie takiej kobiecie łatkę łatwej lub napalonej to zakłada, że wystarczy wyciągnąć fitua i oczekiwać obciągania a ta z ochotą zrobi wszystko. Strasznie mnie wkurza, że takie typy nie pytają nawet o pozwolenie. Pchają się z łapami i jęzorami bo wydaje im się, że im wolno. Albo, że HW tego oczekuje. Czym to się różni od macania kobiety w zatłoczonym tramwaju? Jaką ona ma z tego przyjemność? Gdzie tu szacunek, empatia, kultura? 

Droga Ritto. Niestety nie moge się z Tobą zgodzić. Kase za usługi bierze prostytutka dziwka to raczej stan umysłu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...