Skocz do zawartości
Coma

Hotka czyli dziwka?

Rekomendowane odpowiedzi

@maniurka dużo goryczy wybrzmiewa z Twojej wypowiedzi. To przykre, że masz tak negatywne doświadczenia.

A nawiązując do wcześniejszego wpisu, bardzo spodobało mi się to, co powiedział @Robsad

W dniu 23.12.2020 o 19:54, Robsad pisze:

Hotka czy dziwka ...zasłuż by jej to powiedzieć realnie.

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Coma pisze:

nawiązując do wcześniejszego wpisu, bardzo spodobało mi się to, co powiedział @Robsad

A mógłbyś rozwinąć?

Nie rozumiem wypowiedzi tego użytkownika; potrzebuję tłumacza. :D

Lula. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, maniurka pisze:

Nie mogę jednak oprzeć się wrażeniu, ze standardy są podwójne dla kobiet i mężczyzn.

Bo są i co z tego? Robić swoje i nie przejmować się tym na co nie mamy wpływu. Możemy zmienić swoję własne podejście, spróbować zmienić podejście najbliższych i dobrać sobie w swoim otoczeniu takie osoby jakie mam pasują. To już całkiem sporo. Standardy o których piszesz mają wielowiekową tradycję u nas i na ich zmianę potrzeba czasu

• Lubię 1
  • Dziękuję 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szacunek i zrozumienie intencji czy potrzeb drugiego człowieka to nie jest (nie powinna) być kwestia płci. Nie rozumiem, co ma wspólnego dziwka z wyzwoloną kobietą będącą w związku i poszukującą nowych doznań seksualnych. Tak samo w drugą stronę, czego mój związek jest przykładem. Równocześnie nie obchodzi mnie, co kto sobie o mnie pomyśli. To moja sprawa, moje zasady i moje potrzeby, które mogę realizować z innymi. Jesteśmy zakładnikami norm kulturowych, schematów społecznych itp. ZK jest miedzy innymi po to, by je łamać i pokazywać (przede wszystkim samemu sobie), że można żyć inaczej. Po swojemu (On). 

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

A mógłbyś rozwinąć?

Nie rozumiem wypowiedzi tego użytkownika; potrzebuję tłumacza. :D

Lula. 

Chodzi o to Lula, że znam kobiety, które lubią czasem być nazwane dziwką, kurwą, czy suką, ALE wyłącznie przez takiego mężczyznę, który sobie na to zasłuży. To oczywiście gra i to ograniczona do wąskiego obszaru w życiu. Ale w ustach innych mężczyzn te same inwektywy, wypowiedziane w tym samym kontekście, uniesieniu i warunkach mogą brzmieć dla nich obraźliwie.

Mi udało się na takie zaufanie zasłużyć,  stąd to skojarzenie. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Coma pisze:

Chodzi o to Lula, że znam kobiety, które lubią czasem być nazwane dziwką, kurwą, czy suką, ALE wyłącznie przez takiego mężczyznę, który sobie na to zasłuży. To oczywiście gra i to ograniczona do wąskiego obszaru w życiu. Ale w ustach innych mężczyzn te same inwektywy, wypowiedziane w tym samym kontekście, uniesieniu i warunkach mogą brzmieć dla nich obraźliwie.

Mi udało się na takie zaufanie zasłużyć,  stąd to skojarzenie. 

Dziękuję, teraz rozumiem o co chodzi. :)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, maniurka pisze:

Nie mogę jednak oprzeć się wrażeniu, ze standardy są podwójne dla kobiet i mężczyzn. Facet może mieć kochanki, poświęcać im czas i uwagę, wspinać się na wyżyny organizacji spotkań, żeby nakarmić swoje ego. 

Kompletnie nie zgadzam się z tym co napisałaś... Lubię dobrze zorganizowane spotkanie, przede wszystkim myślę o Kobiecie z którą mam się spotkać, żeby czuła się komfortowo i dobrze w moim towarzystwie - nie ma to nic wspólnego z karmieniem własnego ego, zwyczajnie staram się żeby było miło.

A Odpowiadając na pytanie z pierwszego postu - no cóż, ja osobiście nigdy nie potraktowałbym i nie potraktowałem  żadnej Kobiety jak dziwki, ale to chyba wynika z mojego ogromnego szacunku do wszystkich Pań, ale zdaje sobie sprawę, że może trafic się taka osoba która wchodząc np. W świat ZK myśli sobie że Hotka właśnie tego chce...

Zupełnie inaczej wygląda sprawa, w przypadku wspólnych ustaleń, że spotkanie ma właśnie tak wyglądac,a Kobieta chce poczuć się jak dziwka-więc znowu wracamy do punktu wyjścia, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... W tutaj poruszonej kwestii chodzi o rozmowę z potencjalnym kochankiem. P. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies slyszalem taki tekst ktory utkwil mi w pamieci..

,,najczesciej dziwkami nazywamy te kobiety ktorych sie nie mialo,,Kazdy zinterpretuje to po swojemu..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Nazar pisze:

,najczesciej dziwkami nazywamy te kobiety ktorych sie nie mialo,,

Oczywiście, że się ich "nie miało".

"Mieć" kobietę, zdobyć jej względy - do tego potrzeba szacunku dla niej i dla jej potrzeb.

Dlatego rozgraniczyłabym w tej dyskusji typowo erotyczne ubliżanie, będące częstokroć wielkim stymulantem, od objawu totalnego braku szacunku.

Można konsensualnie wyzywać kobietę od najgorszych, jednocześnie traktując ją jak największy skarb i ją uwielbiając. 

Można nazywać kogoś kwiatuszkiem i wbijać mu jednocześnie nóż w plecy...

Nie o same słowa tu chodzi. Chodzi o podejście. 

Podejście do świadomych swej seksualności kobiet, nie obawiających się iść drogą spełnienia. Wyzbycie się maczyzmu. Wyzbycie się stereotypu niepokalanej żony i matki, która staje się brudną ścierą, gdy tylko pokaże oznaki choćby drobnego wyuzdania.

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Nie o same słowa tu chodzi. Chodzi o podejście

Egzaktemą. Słowa są jak noże. Dokładnie tymi samymi ostrzami można kroić niedzielnego schabowego jak i grozić po pijaku umęczonej codziennością żonie.

Ale można kreślić nimi również dużo bardziej wyrafinowane przyjemności. Trzeba tylko wiedzieć kiedy i jak. No i dlaczego.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...