Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele już zostało napisane, ale pozwolę sobie podpiąć się pod ten, jakże dobrze każdemu z nas znany temat...

Poza klasykami typu "Co tam?", "widzę, że nie jesteś zainteresowana skoro tak zamilkłaś" (po upływie dowolnej ilości czasu od 5min do 1 dnia), "zachęcającymi" zdjęciami samych penisów lub "ale bym cię", jest jeszcze mój hit, który nie denerwuje, a wywołuje salwę śmiechu: "zrobię ci X orgazmów", lub "dostaniesz tyle orgazmów, że odlecisz"  

• Lubię 11
  • Haha 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, MaryRose pisze:

jest jeszcze mój hit, który nie denerwuje, a wywołuje salwę śmiechu: "zrobię ci X orgazmów", lub "dostaniesz tyle orgazmów, że odlecisz"  

Taaa, jakby mieli przepis na każdą kobietę... albo jakby każda kobieta "działała" tak samo.

Lula.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MaryRose pisze:

widzę, że nie jesteś zainteresowana skoro tak zamilkłaś" (po upływie dowolnej ilości czasu od 5min do 1 dnia

Nie ma to jak prywatne popisy intelektualnej kaleki, który w dodatku z miejsca, generuje nieprzyjemne parcie na: "ależ skąd nie zamilkłam, rozmowa z Tobą, jest niezwykle obiecująca, skąd klikasz? :D" A potem odbieram zgłoszenia gdzie czytam na przykład: "Ciężko tu kogokolwiek znaleźć." Gdybym ja miał wybierać co jest najbardziej irytujące, to byłby to całkowity brak poczucia humoru ze strony adwersarza, jakiejkolwiek lekkości pióra.

• Lubię 12
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Sem. pisze:

Gdybym ja miał wybierać co jest najbardziej irytujące, to byłby to całkowity brak poczucia humoru ze strony adwersarza, jakiejkolwiek lekkości pióra.

A o ile sam brak lekkości pióra można jeszcze wybaczyć to brak poczucia humoru połączony z brakiem minimalnego chociażby dystansu do samego siebie zostawia nas zawsze w obliczu zagajeń typu "Ja dobrze zbudowany singiel 20cm. Jak leci?"

Natychmiast i daleko.

• Lubię 9
  • Haha 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Mr.K pisze:

Jak leci?"

Natychmiast i daleko.

Pożyczam :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zouza pisze:

Pożyczam

Słusznie. Działa :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skupienie na konsumpcji :D W pierwszych słowach mego listu chciałabym wyznać, że mogę już natychmiast :D

To jednak nie jest opcja daj-weź, sam fakt wyrażenia zainteresowania o niczym nie świadczy, a już na pewno nie o pewności skonsumowania ;)

Arogancja.

Brak poczucia humoru i swady ;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.11.2020 o 17:50, Mr.K pisze:

"Ja dobrze zbudowany singiel 20cm. Jak leci?"

Natychmiast i daleko.

W dniu 29.11.2020 o 20:17, Zouza pisze:

Pożyczam :D 

Ja również!

M. 

Tego typu wiadomości kiedyś mnie mocno frustrowały, teraz już tylko rozbawiają... Jedna z ostatnich :

" Hej, może się poznamy? 

34 lata, M*****, Warszawa. Strasznie lubię minety i dupki takie jaką masz Ty. Pozdrawiam serdecznie" 

Nie mogłam się powstrzymać i nawet odpowiedziałam :)

"" dupki takie jaką masz Ty".. Czyli kto, Ja czy Mój Mąż? Ale on raczej nie jest zainteresowany... "

M. ?‍♀️?‍♀️

• Lubię 4
  • Haha 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie jest to zbyt oryginalne, ale dla mnie (i mojej żony też) najbardziej irytujące są błędy ortograficzne i językowe. I nie chodzi tu o jakieś literówki, które przecież zdarzają się każdemu. Przykład: "mogę przyjechać jusz w piontek". To nas rozwaliło. Chociaż może był to celowy zabieg stylistyczny? Wydaje mi się, że czasami ze stylu prowadzenia korespondencji można z łatwością odczytać który kandydat chce po prostu "umoczyć" nie ponosząc kosztów takich jakie miałby odpowiadając na innego rodzaju ogłoszenia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jesteście realni?" 

"Spotykacie się realnie?" 

Odbieram to jako "socjotechnikę" dla ubogich. 

Jeśli ktoś w ten sposób próbuje wymusic coś na nas, to źle trafił. 

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...