Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, MP2020 pisze:

Sapioseksulany jest teraz w modzie P. 

Gdy widzę w opisie "Sapioseksulany" przed oczami staje mi bufon i pozer. Traktuję to tak samo jak opis  "Jestem taki zajebisty" :facepalm:

Zdarzało mi się być zaczepiana na wiadomym portalu tekstem w stylu " Hej. Jestem sapioseksualny. Interesuje mnie bardziej umysł kobiety... itd. ..."  Za każdym razem odpisuję: "To umysł tej kobiety będzie dla Ciebie rozczarowaniem."

• Lubię 4
  • Haha 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na hasło "sapioseksualny" mam czasem ochotę zareagować "sprawdzam", ale po uspokojeniu chichotu i ochłonięciu stwierdzam oczywiście, że szkoda czasu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biednemu wiatr zawsze w oczy... Na forum się śmieją, w praktyce przewód słuchowy za mały, w nosie przegroda... Ciężkie jest życie sapioseksualnego faceta -_- 

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam na FetLife na liście fetyszy sapioseksualizm i nie widzę tym nic zdrożnego. ??‍♀️

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jeden z tych "stereotypowo" sapioseksualnych:

Ale macie rację. Stanowczo jest to obecnie nadużywane słowo które niektórzy traktują chyba jako potencjalny wytrych do drzwi i ud chętnych dam ;) 

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.01.2021 o 00:22, maniurka pisze:

Z moich obserwacji wynika, że ciemna strona mocy wychodzi z faceta w wyniku urażenia męskiej dumy. Nie tylko w konwersacji, a w wielu życiowych sprawach.

Bo męska duma jest baaaardzo krucha i wrażliwa. I zajebiscie łatwo ją uszkodzic. To chyba wiedza dość powszechnie znana???:)))))

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.02.2021 o 22:28, PoznańskaPara pisze:

Odpowiem z naszego punktu widzenia. Czasem wystarczy jedna wiadomość, aby stwierdzić czy coś zaiskrzy i znajomość ma rację bytu. Jeżeli w pierwszej wiadomości ktoś nas (patrz damską połowę) nie zaintryguje, zdarza nam się, że nie odpisujemy wcale, z uwagi na to, iż z reguły nie kończy się to na przyjęciu przez faceta do wiadomości, że np. nie jesteśmy zainteresowani, tylko zaczyna się dociekanie, a dlaczego, a co jest nie tak itd i kilkanaście następnych wiadomości... (On)

Po jednej wiadomości wiadomo czy zaiskrzy czy nie? Ja napisałem o nieszablonowych wiadomościach, które wysyłam bardzo rzadko i nie chodziło tu o takie typu: hej co tam. Takich nigdy bym nie wysłał bo to żenada. Jeżeli konto jakiejś pary mnie zainteresuje to wchodzę i patrzę co tam jest. Czytam co jest na profilu itd. 

Jeżeli piszę konkretną wiadomość to brak odpowiedzi na nią jest dla mnie brakiem szacunku do drugiego człowieka. Tyle. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze coś tu skrobnę. 

Zdaję sobie sprawę, że dla większości moje wymagania jako hot wife to jakaś kosmiczna abstrakcja; nie mniej jednak natchnęło mnie od rana na taki zestaw sztampowych słówek, które nauczyłam się czytać po swojemu. 

Realny, dyskretny, dyspozycyjny, zadbany, pomysłowy, doświadczony, konkretny.

Czytaj. Potajemny, oszukujący, powierzchowny, nienadążąjący za mną, osiadający na laurach, wsadź i wyjmij. 

REALNY. A jakaż to awangarda być nierealnym, tak bardzo cudownie nierealnym, że aż kobieta nie może uwierzyć! :D

Lula. 

• Lubię 7
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2021 o 11:52, Sailor&Lula pisze:

A ja mam na FetLife na liście fetyszy sapioseksualizm i nie widzę tym nic zdrożnego. ??‍♀️

Masz to w liście fetyszy, a nie jako Twoja cecha osobowości w profilu. Chociaż dla mnie, to jakby pisać o sobie: "jestem ładna, zgrabna, seksowna, elokwentna itp." Gdybym na FL szukała kobiety i Ciebie nie znała przez ten sapioseksualizm nie byłaby Tobą zainteresowana.

Po co ludzie piszą o sobie "sapioseksualny/a"? Przecież to nie ma wpływu na to, kto się Tobą zainteresuje. Każdy idiota jest pewien swojej mądrości i Cię zaczepi.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...