Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dragonfly pisze:

Ja Ci odpowiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Nicki mnie nie irytują, głupie zaczepki czy analfabetyzm też nie tak bardzo. Za to nie znoszę pewnego rodzaju avatarów. To jest ta granica, gdy nawet nie chce mi się odpisać : "Nie jestem zainteresowana". I wiem, że wiele kobiet i par ma jak ja. 

Jakie są to awatary poza tymi ornitologicznymi bo to raczej jasne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Dragonfly pisze:

@zwierzakWR genitalia i wszystko co w moim mniemaniu jest obsceniczne i obleśne. 

Popieram w pełni.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, senna pisze:

,, Ma dla was rozmiar penisa znaczenie? " Żadnego cześć, dzień dobry od razu konkret. ?‍♀️

Co to za składnia... Po tych kilku słowach wiemy juz nawet nie tylko jaki jest rozmiar, ale i kolor. To byl mistrz Yoda. Zielony kolor ma zaczenie... Tak myślę .

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly pisze:

@zwierzakWR genitalia i wszystko co w moim mniemaniu jest obsceniczne i obleśne. 

Aluzję pojąłem... Muszę zmienić awatar. I nick. Dużo rzeczy można z tego tematu wyciągnąć

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Kum-Fut pisze:

Aluzję pojąłem... Muszę zmienić awatar. I nick. Dużo rzeczy można z tego tematu wyciągnąć

Kolejność wyrazów zmienić wystarczy. Fut-Kum wyborem dobrym być może ...

Z avatarem to się raczej nie sprawdzi. ;)

Ona

• Lubię 2
  • Haha 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Stallion pisze:

Wszyscy ochoczo się wypowiadają jak to nie jest źle, a ja mam pytanie. Czemu pary do których pisałem nieszablonowe wiadomości nawet nie raczyły odpisać? Na około 5 z 8 wiadomości(już nie pamiętam) nie dostałem żadnej odpowiedzi pomimo tego, że zostały odczytane. 

Jestem tutaj bardzo długo i jak widać nie wysyłam wiadomości hurtowo, a taki brak jakiejkolwiek odpowiedzi zniechęca do dalszych prób...

Pozdrawiam 

Odpowiem z naszego punktu widzenia. Czasem wystarczy jedna wiadomość, aby stwierdzić czy coś zaiskrzy i znajomość ma rację bytu. Jeżeli w pierwszej wiadomości ktoś nas (patrz damską połowę) nie zaintryguje, zdarza nam się, że nie odpisujemy wcale, z uwagi na to, iż z reguły nie kończy się to na przyjęciu przez faceta do wiadomości, że np. nie jesteśmy zainteresowani, tylko zaczyna się dociekanie, a dlaczego, a co jest nie tak itd i kilkanaście następnych wiadomości... (On)

• Facepalm 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na zbiorniku pewna kobieta zadała bardzo ważne pytanie. Zafascynowało mnie na tyle, że postanowiłem je tutaj zacytować:

"Dylemat z serii „życiowe, dręczące”. Mam dwa pytania. Czy wchodząc na cudzy profil, którego opis zawiera się w słowie „zapytaj”, kiedykolwiek zdarzyło się Wam zapytać? I drugie pytanie do tych, którzy mają taki opis: czy kiedykolwiek faktycznie ktoś Was zapytał?"

Mimo wszystko moim osobistym faworytem pozostaje: "jestem jaki(a) jestem".

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię też opis - sapioseksualny.

Odczytuję to - aha, bez kija nie podchodź.

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, jennifer pisze:

Bardzo lubię też opis - sapioseksualny.

Odczytuję to - aha, bez kija nie podchodź.

Sapioseksulany jest teraz w modzie P. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...