Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Wichura pisze:

Trzeba było odpisać "Tak, więc sorry, na litość nas nie weźmiesz" 

Haha gościu chyba badał grunt LA 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio otrzymałam drugą wiadomość od mężczyzny, któremu wcześniej  grzecznie podziękowałam, wiadomość identyczna jak pierwsza na zasadzie kopiuj wklej :

"Witam, nazywam się William. Jestem afroameryką mieszkającą i pracującą w Polsce. Jestem osobą otwartą i zdrową. Szukam ludzi o otwartych umysłach, którzy są zainteresowani eksploracją erotycznej strony swojego życia. Mam doświadczenie w swingersach i wiem, jak szanować kobietę, a co znaczy nie. Podoba mi się Twój profil i chciałbym Cię poznać i poznać Twoje fantazje erotyczne, a także moje" LA 

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, LadyA&psina pisze:

"Witam, nazywam się William. Jestem afroameryką

Może na wszelki wypadek trzeba się z nim umówić, bo jakże tak zadzierać z całą afroameryką?

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Grey79 pisze:

Może na wszelki wypadek trzeba się z nim umówić, bo jakże tak zadzierać z całą afroameryką?

Może i masz rację? i się poświęcę w sumie zdrowy, otwarty, chce eksplorować, wie jak szanować kobietę, a co znaczy nie, mój profil mu się podoba i chce poznać swoje fantazje erotyczne LA 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, LadyA&psina pisze:

i chce poznać swoje fantazje erotyczne LA 

To przyznam mnie zafascynowało. Nie przyszłoby mi do głowy, że trzeba poznać jakąś kobietę, aby poznać swoje własne fantazje erotyczne. Moje, że się tak wyrażę powstają zupełnie niezależnie..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy ochoczo się wypowiadają jak to nie jest źle, a ja mam pytanie. Czemu pary do których pisałem nieszablonowe wiadomości nawet nie raczyły odpisać? Na około 5 z 8 wiadomości(już nie pamiętam) nie dostałem żadnej odpowiedzi pomimo tego, że zostały odczytane. 

Jestem tutaj bardzo długo i jak widać nie wysyłam wiadomości hurtowo, a taki brak jakiejkolwiek odpowiedzi zniechęca do dalszych prób...

Pozdrawiam 

• Lubię 3
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Stallion pisze:

Wszyscy ochoczo się wypowiadają jak to nie jest źle, a ja mam pytanie. Czemu pary do których pisałem nieszablonowe wiadomości nawet nie raczyły odpisać? Na około 5 z 8 wiadomości(już nie pamiętam) nie dostałem żadnej odpowiedzi pomimo tego, że zostały odczytane. 

Jestem tutaj bardzo długo i jak widać nie wysyłam wiadomości hurtowo, a taki brak jakiejkolwiek odpowiedzi zniechęca do dalszych prób...

Pozdrawiam 

I to jest dobry pomysł na inny temat

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dreamer pisze:

I to jest dobry pomysł na inny temat

Jest już taki.

Lula.

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Stallion pisze:

Pozdrawiam 

Zgadzam się z kolegą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Stallion pisze:

Czemu pary do których pisałem nieszablonowe wiadomości nawet nie raczyły odpisać? 

Ja Ci odpowiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Nicki mnie nie irytują, głupie zaczepki czy analfabetyzm też nie tak bardzo. Za to nie znoszę pewnego rodzaju avatarów. To jest ta granica, gdy nawet nie chce mi się odpisać : "Nie jestem zainteresowana". I wiem, że wiele kobiet i par ma jak ja. Ty masz avatar ok. Ale gdy widzę w avatarze genitalia, to już wiem, że nie ma nawet co odpisywać

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...