Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, maniurka pisze:

Sądząc po tym jak prężnie rozwija się ten temat za chwilę przewiduje powstanie kolejnego „Dlaczego potencjalni kochankowie do mnie nie piszą”

Patrząc na tutejszą frekwencję vs tę z pierwszej lepszej galerii HW, na Waszym miejscu nie obawiałbym się tego. 

Przypuszczam nawet, że właśnie ci, którzy powinni sobie to wszystko poczytać, nie mają nawet pojęcia,  że taki temat tu istnieje

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, dzisiaj gość mnie urzekł :D

Pisze:

"Hej Może skusicie się na kawę. *numer telefonu*"

Po czym dorzuca 6 zdjęć, z czego na jednym nawet ma na sobie spodenki :lach:

• Lubię 2
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.02.2021 o 02:14, dr.Lecter pisze:

Teraz już wiem dlaczego inni ruchają a ja nie.  Nick mam do dupy.

Skoro nick masz do dupy, to powinieneś mieć seksu analnego pod dostatkiem 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.02.2021 o 11:57, Coma pisze:

nie mają nawet pojęcia,  że taki temat tu istnieje

Może mają, ale by tu pisać, trzeba umieć sklecić zdanie trochę bardziej skomplikowane niż "cudownie zalana" lub "jebałbym".

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Łysy uwierz mi, nie mają. Wystarczy spojrzeć kto przeglądał temat

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No aż takiej ekspertyzy nie poczyniłem, za co chylę czoła przed Tobą :)

I przy okazji pozdro!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Łysy pisze:

No aż takiej ekspertyzy nie poczyniłem, za co chylę czoła przed Tobą :)

I przy okazji pozdro!

Wystarczy przesunąć ekran do dołu. Do zrobienia nawet na telefonie

W sumie to nie skończyliśmy naszej pogawędki przy stole w Krakowie 2019 Także wzajemnie pozdro i oby do jaknajszybszego następnego spotkania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

,, Ma dla was rozmiar penisa znaczenie? " Żadnego cześć, dzień dobry od razu konkret. ?‍♀️

• Lubię 2
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, senna pisze:

,, Ma dla was rozmiar penisa znaczenie? " Żadnego cześć, dzień dobry od razu konkret. ?‍♀️

@senna zauważ, że zapytał Was oboje. Tak na wszelki wypadek, gdyby może z Tobą mu nie wyszło

• Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, senna pisze:

Trzeba było odpisać "Tak, więc sorry, na litość nas nie weźmiesz" 

• Lubię 1
  • Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...