Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nicki potrafią być czasami co najmniej dziwne... Trudno nawet sprecyzować co "autor" miał na myśli wybierając taki nick, a nie inny. Nick jak już było powiedziane, może zaintrygować lub całkowicie zniechęcić... Nie sądzę, aby kobieta dbająca o swoje bezpieczeństwo umówiła się z kimś o nicku "rozpierdalacz_cip" czy "jebaka_kurew". Nie obeszło się bez wulgaryzmów, ale takie Nicki są spotykane. Na szczęście nie na tym forum (On)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, PoznańskaPara pisze:

Nicki potrafią być czasami co najmniej dziwne... Trudno nawet sprecyzować co "autor" miał na myśli wybierając taki nick, a nie inny. Nick jak już było powiedziane, może zaintrygować lub całkowicie zniechęcić... Nie sądzę, aby kobieta dbająca o swoje bezpieczeństwo umówiła się z kimś o nicku "rozpierdalacz_cip" czy "jebaka_kurew". Nie obeszło się bez wulgaryzmów, ale takie Nicki są spotykane. Na szczęście nie na tym forum (On)

Teraz już wiem dlaczego inni ruchają a ja nie.  Nick mam do dupy.

• Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne są też nicki typu "samiecalfa". Od razu przypominają mi się te wszystkie filmy przyrodnicze z niedzielnych przedpołudni o stadach lwów na Sawannie i te rozleniwione samce alfa, które w przypływie nagłego impulsu podchodzą nonszalancko do uległych mu samic i je pokrywają. Samice kładą uszy po sobie i wydają te groźne odgłosy, nie wiadomo w sumie czy są wkurwione, czy cierpią czy przeżywają ekstazę...

• Haha 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, jennifer pisze:

Fajne są też nicki typu "samiecalfa". Od razu przypominają mi się te wszystkie filmy przyrodnicze z niedzielnych przedpołudni o stadach lwów na Sawannie i te rozleniwione samce alfa, które w przypływie nagłego impulsu podchodzą nonszalancko do uległych mu samic i je pokrywają. Samice kładą uszy po sobie i wydają te groźne odgłosy, nie wiadomo w sumie czy są wkurwione, czy cierpią czy przeżywają ekstazę...

Na koniec brakuje tylko dodać: czytała Krystyna Czubówna :lach:

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, dr.Lecter pisze:

No widzisz... Mała inwencja twórcza, zmiana w nicku np. dr. Mine Ta i życie staje się prostsze  :lach::lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"-Cześć

-Hej

- co robsz

- (nic nie odpowiadam)

- lubisz sex"

Xd

• Lubię 3
  • Facepalm 1
  • Haha 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest perełka..  ani "cześć" ani innego powitania... Treść wiadomości :"Też jestem z Poznania " ... (On)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, dr.Lecter pisze:

Ale za to masz tytuł naukowy. Ci inni z reguły nie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W życiu nie można mieć wszystkiego... To znaczy - można, ale się nie da.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, PoznańskaPara pisze:

To jest perełka..  ani "cześć" ani innego powitania... Treść wiadomości :"Też jestem z Poznania " ... (On)

Moja najbardziej niezwykła znajomość zaczęła się od czegoś w stylu „witam sąsiadkę”, wiec tego bym nie demonizowała

Sądząc po tym jak prężnie rozwija się ten temat za chwilę przewiduje powstanie kolejnego „Dlaczego potencjalni kochankowie do mnie nie piszą”

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...