Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że "urodził się" Nam tu nowy temat do dyskusji. 

Jak to w życiu bywa, całkiem spontanicznie. ?‍♂️

@Dreamer zostałeś TatOM.

Zaplanowałem nawet nazwę, jeśli byś był zainteresowany.

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, SzybkiePalce2 pisze:

Zaplanowałem nawet nazwę, jeśli byś był zainteresowany.

Muszę przyznać, że jestem ciekawa Twojej propozycji

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Łysy pisze:

Eh, już wiem, czemu w życiu mi nie idzie... przez nicka... ;)

Powinieneś dodać w nicku skąd Łysy... Łysy z Brazzers, Łysy z Wrocka, Łysy z Łysowa - od razu brzmi to lepiej

Ja popełniłem błąd z nickiem, da się go zmienić? Bez sensu totalnie, pierwszy lepszy przedmiot z Ikei brzmi bardziej intrygująco, dajmy na to: lustro "Frebro", gałka do szafki "Hishult", stolik nocny "Vikhammer"... Dobre, męskie, nordyckie nicki.

• Lubię 3
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Dreamer pisze:

Nie wiem czy to dobry temat na takie pytanie ale najbardziej pasuje. Czy macie tak, że już sam nick potencjalnego kochanka na danym portalu na tyle odpycha, że na podjęcie rozmowy niejako z góry nie ma szans ?

W sumie to z nickiem mam podobnie jak z wyglądem zewnętrznym - niby zapieram się wewnętrznie, że nie jest najważniejszy ale jak któryś wyjątkowo mnie irytuje to kandydat(ka) będzie miał(a) zdecydowanie bardziej pod górę. Z męską psychologią i wrodzoną czułą ironią nie wygrasz.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, MP2020 pisze:

Zgadzam się.. W końcu Nasz z P. też nie jest jakiś strasznie górnolotny  

M. 

Zastanawiałam się czy w tym roku będzie wersja MP2021

I tez zwracam uwagę na nicki - potrafią mnie zniechęcić lub zaintrygować. Widząc taki nick, o jakim wspominasz @Dreamer spodziewałabym się także ujrzeć zdjęcie penisa w galerii o górnolotnym tytule „Cały ja” albo „Czas się pokazać”.

• Lubię 5
  • Haha 5
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Łysy pisze:

Eh, już wiem, czemu w życiu mi nie idzie... przez nicka... ;)

A już myślałem, że właśnie wszystko Ci wyszło... jak włosy. 

Dobra, a teraz idę popić wodą tego suchara :P

7 godzin temu, Kum-Fut pisze:

Powinieneś dodać w nicku skąd Łysy... Łysy z Brazzers, Łysy z Wrocka, Łysy z Łysowa - od razu brzmi to lepiej

Ja popełniłem błąd z nickiem, da się go zmienić? Bez sensu totalnie, pierwszy lepszy przedmiot z Ikei brzmi bardziej intrygująco, dajmy na to: lustro "Frebro", gałka do szafki "Hishult", stolik nocny "Vikhammer"... Dobre, męskie, nordyckie nicki.

O widzisz! Dzięki Tobie już wiem, że jak znowu będę miał problem z nadaniem imienia postaci w jakimś RPG to musze wejść na stronę IKEI!:oki:

swoją drogą... niektórzy do nicka dopiero muszą dorosnąć... na przykład wariacje mojego nicka sięgają właściwie 20 lat, a gruby jestem dopiero od kilku :lach:

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Kum-Fut pisze:

Ja popełniłem błąd z nickiem, da się go zmienić?

Można zmienić, odpowiednie zgłoszenie do działu pomoc należy zrobić. 

Nie sądzę żebyś jakoś popełnił błąd, zdecydowanie było by gorzej jak byś zrobił nicka Kum-Fiut :D

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo wiem jakie mam kryterium. Jeżeli wpisując nick użytkownika na listę którą wysyłam do zamówienia przypinek na zlot nie czuję cienia zażenowania to znaczy nick jest ok :lach:

• Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadziwia mnie gotowość niektórych panów do seksu na pierwszym spotkaniu oraz pewność, że ja też tego zechcę, choć wymieniliśmy tylko kilkanaście zdań i widzieliśmy tylko po jednym swoim niewyraźnym zdjęciu.

W sytuacji którą mam na mysli

rozmowa się kleiła, nie powiem. Było to coś. Mnie to jednak nie wystarczy i tłumaczę uprzejmie, że nie mogę obiecać, że odbędę stosunek na pierwszej randce  Muszę go najpierw poznać, porozmawiać, posłuchać, obejrzeć. 

Czy to takie dziwne, serio?

Łaskawie dał mi po jakimś czasie ostatnią szansę pisząc : " to jak?umawiamy się w pn wieczorem, tak, czy nie? nie lubię niezdecydowania."

Odpisałam, że ja natomiast nie lubię presji, poza tym nie mogę w pn, więc nie. Jeśli jest w pilnej potrzebie to nie będę mu już zawracać głowy.

Myślałal, myślał i w końcu odpisał, że on z kolei nie lubi mądrości...

Zabrnęliśmy calkiem daleko, bo zapowiadało się naprawdę dobrze, rozczarował mnie, ale też mocno rozsmieszyl.

Ogólnie takich gotowych na już jest wielu i zdaję sobie sprawę, że to czysta desperacja i rozwijanie sieci. 

Mimo wszystko owa taktyka mnie zadziwia

• Lubię 13
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Druh. pisze:

Można zmienić, odpowiednie zgłoszenie do działu pomoc należy zrobić. 

Nie sądzę żebyś jakoś popełnił błąd, zdecydowanie było by gorzej jak byś zrobił nicka Kum-Fiut :D

Cum-Fiut i Kolego leżałbyś na łopatkach

• Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...