Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

45 minut temu, maniurka pisze:

No weźcie się zlitujcie! 

30 minut temu, LadyA&psina pisze:

Haha ale czemu my, może ktoś inny się zlituje LA 

?‍?

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam, czytam i tak mi się zdaje, że trzeba by ten wątek podlinkować w wiadomości powitalnej @Sem.   

Istny elementarz "młodego" podrywacza. 

Gdzież ja mógłbym być teraz gdybym wszystko to wiedział na początku mojej przygody z ZKF

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam skalę - pierwsza wiadomość i prawie się porzygałam (wymioty w tym przypadku zostawię księżniczkom) .

"Marzę o tym żeby przerżnąć twoje usta którymi na co dzień obdarzasz rodzinę czułościami".

Dobrze że zęby umyłam - już otwieram... 

Ona 

• Lubię 2
  • Smutny 1
  • Zmieszany 1
  • Facepalm 5
  • Haha 1
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, E&Pcouple pisze:

Podbijam skalę - pierwsza wiadomość i prawie się porzygałam (wymioty w tym przypadku zostawię księżniczkom) .

"Marzę o tym żeby przerżnąć twoje usta którymi na co dzień obdarzasz rodzinę czułościami".

Dobrze że zęby umyłam - już otwieram... 

Muszę powiedzieć, że jestem w ciężkim szoku. Z całej gamy emotikonek nie ma takiej, która oddawałaby moje uczucia po przeczytaniu tego...  Powinna być  możliwość reakcji w odniesieniu do opisywanego indywiduum pt. "Co za wał!!". 

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, E&Pcouple pisze:

Poetycka obstrukcja. 

Uważam, że to całkiem adekwatne i do tego w podobnym klimacie

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Coma pisze:

Poetycka obstrukcja. 

Uważam, że to całkiem adekwatne i do tego w podobnym klimacie

Nawet chciałam w tamtym wpisie napisać "poeta kur... się znalazł" ale w zestawieniu z rzyganiem przebrałabym tygodniowy limit wulgaryzmów ;) Ona

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wypada wszak kalać tych ust którymi na co dzień obdarzam rodzinę czułościami

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubie się znęcać, ale w tym wypadku muszę - wybaczcie. 

Na pewnym portalu mamy jasno napisane, że "szukamy Pana który potrafi używać organu który jest umieszczony między uszami" i oto dostajemy taką wiadomość. 

Myślę, że Pan rozbił bank. P. 

Screenshot_20210205_231026.jpg

• Facepalm 4
  • Haha 18
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, MP2020 pisze:

Na pewnym portalu mamy jasno napisane, że "szukamy Pana który potrafi używać organu który jest umieszczony między uszami" i oto dostajemy taką wiadomość. 

Przynajmniej próbował przeczytać opis. Poległ, ale próbował

• Lubię 5
  • Haha 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, MP2020 pisze:

Penis między uszami.

Nowe, nie znałem

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...