Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.03.2021 o 23:34, _nikt_ pisze:

Znakiem tego muszę Was niesamowicie wqrwiać :lach: 

Muszę popracować nad sobą, oj muszę... ;) 

No właśnie, że Ty nas nie wqurwiasz...

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teksty w pierwszych zdaniach konwersacji...:

1. czy pani lubi się ruchac

2. Część. Jak macie na imię

3. Wyślij zdjęcie swojej 

4 spotkanie teraz?

Oj nie cierpimy takich 

• Lubię 3
  • Haha 1
  • Wow! 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2021 o 12:04, Wichura pisze:

To chyba jeden z tych "stereotypowo" sapioseksualnych:    

(On ) Ja bym się grubo zastanowił czy ten gostek nie stoi nad przepaścią i tak naprawdę niewiele brakuje żeby zrobił krok na przód … ciekawe . 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.11.2020 o 21:53, PoznańskaPara pisze:

Co was najbardziej irytuje i wkurza w wiadomościach i konwersacji z panami ?

Zbyt rzadka i zbyt lakoniczna korespondencja i rozmowy, w których nie ma nic o emocjach, takich jak pasja, namiętność, tęsknota czy pożądanie, będące wszak niezbędnym paliwem dla rozwijania i utrzymywania relacji, może w zaskakująco krótkim czasie zmniejszyć zainteresowanie, a nawet całkowicie zniechęcić kochankę.

Najgorsza sytuacja jest wtedy, kiedy tylko jedna strona na serio wykazując zaangażowanie, natrafia na chłód emocjonalny względnie podrzuca się jej byle jakie ochłapy zastępcze. 

Inteligentny kochanek powinien umieć odczytywać niepokojące sygnały i w porę na nie reagować, np. dolewając sporo, sporo paliwa emocjonalnego do swojej korespondencji i do rozmów, no chyba że tak naprawdę to wcale nie zależy mu na relacji.

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa... zanim przeczytam cały ten wątek,  żeby się pocieszyć,  że inni też mają źle lub jeszcze gorzej niż ja, muszę dać upust swoim emocjom.

Podstawowy irytujący mnie błąd: BRAK EMPATII

1. Kandydat na Kochanka pisze do mnie, że właśnie jedzie na spotkanie z inną Hotką, ale w międzyczasie złapie mnie za tyłek (e???)

2. Kandydat na Kochanka wysyła mi zdjęcie tyłka innej Hotki (po co???)

3. Kandydat na Kochanka prawi w wiadomości do mnie komplementy dotyczące Hotki na zdjęciu (z tym, że tą Hotką na zdjęciu nie jestem ja ?)

4. Kandydat na Kochanka rezygnuje ze spędzenia wspólnego zaplanowanego wieczoru, bo musi się wyspać (plis, kłam człowieku,  kłam!)

Żeby nie było,  empatią nie grzeszą też Hotki. Zdarza się, że opowiadają o swoich bieżących spotkaniach z Kochankami, innym kandydatom na nowych Kochanków. 

To jakaś MASAKRA... 

Wylogowuję się i idę spać ?

• Lubię 4
  • Hmm... 1
  • Kwiatek 1
  • Przytulam 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kokietka43 pisze:

1. Kandydat na Kochanka pisze do mnie, że właśnie jedzie na spotkanie z inną Hotką, ale w międzyczasie złapie mnie za tyłek (e???)

3. Kandydat na Kochanka prawi w wiadomości do mnie komplementy dotyczące Hotki na zdjęciu (z tym, że tą Hotką na zdjęciu nie jestem ja ?)

4. Kandydat na Kochanka rezygnuje ze spędzenia wspólnego zaplanowanego wieczoru, bo musi się wyspać (plis, kłam człowieku,  kłam!)

To jakaś MASAKRA... 

Serio? Są i tacy??? Dramat ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.04.2021 o 04:19, Xavery pisze:

Część. Jak macie na imię

Oj nie cierpimy takich 

No raczej. Przecież Wasze imiona są różne,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Kokietka43 pisze:

Aaaaa... zanim przeczytam cały ten wątek,  żeby się pocieszyć,  że inni też mają źle lub jeszcze gorzej niż ja, muszę dać upust swoim emocjom.

Podstawowy irytujący mnie błąd: BRAK EMPATII

Żeby nie było,  empatią nie grzeszą też Hotki. Zdarza się, że opowiadają o swoich bieżących spotkaniach z Kochankami, innym kandydatom na nowych Kochanków. 

To jakaś MASAKRA... 

Dla mnie to trochę tak jakbyś się umówiła na randkę z Tindera (gdzie jak wiadomo każdy szuka miłości na całe życie) i kandydat przez większą część rozmowy opowiadał o tym jak bardzo niefajna była jego ex ? 

Ogólnie też to chyba bardziej narcyzm i brak ogłady  niż egoizm ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.06.2023 o 15:14, Kokietka43 pisze:

. Kandydat na Kochanka wysyła mi zdjęcie tyłka innej Hotki (po co???)

Pewnie chce udokumentować że jest oblatany w temacie i zaimponować, co wcale nie znaczy że Twój tyłek też powędruje do jeszcze innej HW? Wcale! :)

Kandydat na Kochanka prawi w wiadomości do mnie komplementy dotyczące Hotki na zdjęciu (z tym, że tą Hotką na zdjęciu nie jestem ja ?)

Chce wywołać uczucie zazdrości że Ty teraz tak z nim nie możesz a on może. I to wcale nie znaczy że Twoje zdjęcia (tu wklej co chcesz) ... :)

. Kandydat na Kochanka rezygnuje ze spędzenia wspólnego zaplanowanego wieczoru, bo musi się wyspać (plis, kłam człowieku,  kłam!)

Może naprawdę musi się wyspać? ;) Gorzej gdy już czekasz w miejscu spotkania, wtedy mamy taki system ASWU. Piszesz jak było i kochanek płonie jak żywa pochodnia. 

• Lubię 3
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkie erotomaństwo i gawędziarstwo. Czasami jest tak, że na spotkanie trzeba się przygotować, znaleść czas pośród codzienności, a taki ,,gagatek,, potrafi w ostaniej chwili zaproponować coś zupełnie innego, mimo, że wcześniej proponował coś zupełnie innego. I tak np przepada wolne południe i wieczór, które można było zagospodarować inaczej ???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...