Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Druh. pisze:

Wszystko jest na sprzedaż, kwestia odpowiedniej ilości gotówki. Jak byś tak miała dostać okrągły milion za numerek, to pewnie byś się nad tym zastanowiła. Albo 10 milionów... :)

Film nawet o tym nakręcili, tytuł brzmiał "Niemoralna propozycja" z tego co pamiętam... Tyle, że tam Pan mąż przeżywał katusze, że mu się żona bzykała z innym za milion,  a u nas na forum pewnie znalazłby takich,  którzy powiedzieliby o tym układzie: "Przyjemne z pożytecznym"     

• Lubię 5
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.02.2021 o 12:24, Stallion pisze:

Po jednej wiadomości wiadomo czy zaiskrzy czy nie? Ja napisałem o nieszablonowych wiadomościach, które wysyłam bardzo rzadko i nie chodziło tu o takie typu: hej co tam. Takich nigdy bym nie wysłał bo to żenada. Jeżeli konto jakiejś pary mnie zainteresuje to wchodzę i patrzę co tam jest. Czytam co jest na profilu itd. 

Jeżeli piszę konkretną wiadomość to brak odpowiedzi na nią jest dla mnie brakiem szacunku do drugiego człowieka. Tyle. 

Tak, czasem widać po jednej wiadomości, czy kontakt ma rację bytu czy nie..  Jeżeli ktoś napisze więcej niż "cześć", potrafi sklecić interesującą wiadomość, to konwersacja trwa dalej i coś może z tego wyniknąć. Natomiast jak ktoś wysyła do pary wiadomość typu "rżniesz się", lub "Jestem aktualnie w delegacji nam ochotę na bzykanie" no to wybacz, ale świadczy to dobitnie na co dana osoba liczy i u nas jest z góry przekreślona... (On)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Racja bytu" a "iskrzenie" to jednak lata świetlne. ;) 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Zouza pisze:

"Racja bytu" a "iskrzenie" to jednak lata świetlne. ;) 

Może w niewłaściwym kontekście użyłem słowa "iskrzenie"... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przeciągu ostatniej godziny, może półtorej, nadleciały do mnie dwa ptaki, w dodatku "dziobiące". 

Bardzo się cieszę :) 

Nie musi mnie nic irytować, po prostu na dzień dobry skreśleni :D 

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak se czytam i czytam i se myśle - mnie tam nic nie wqrwia w korespondencji z kochankiem upsss z kandydatem na kochanka :lach: bo go nie szukam i z nim nie koresponduję :lach: 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.11.2020 o 10:50, Wichura pisze:

Oj nie zawsze... Czasem warto kogoś "wprowadzić" i cieszyć się jego "świeżością" a nie zmanierowaniem przez klimat ;) 

Wszystko jednak zależy kogo i na co szukamy. Wiadomo, że np Ty jako uległa szukająca doświadczonego dominującego mniej chętnie weźmiesz "świeżaka" niż np ja chętną spróbowania lin ;) 

„Czasem warto kogoś "wprowadzić" i cieszyć się jego "świeżością" a nie zmanierowaniem przez klimat ;)
o tak!!! przeglądam wątek i nareszcie powiew wiosny! Mam za sobą różne kombinacje, możecie mi wierzyć bądź nie i takie właśnie podejście moim zdaniem jest bardzo dobre, powiem więcej jest  jak najbardziej właściwe (warunek: poprawne wysławianie się w języku ojczystym).Warto być cierpliwym a przy okazji mieć dystans do siebie Doskonale jednak rozumiem, że każdemu mogą puścić nerwy, bo z jednej strony starasz się napisać sensowny anons, starasz się być komunikatywny -a a przeważająca część respondentów nie czyta ze zrozumieniem licząc na to, że ta druga strona jest tak samo „zdecydowana”(czyt. zdesperowana) jak oni Tu koło się zamyka. Ja (czy wcześniej My) takich absztyfikantów wrzucaliśmy po prostu do ignorów i po temacie Tak naprawdę, to nie można się poddawać, Audaces fortuna iuvat!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2021 o 22:57, _nikt_ pisze:

Tak se czytam i czytam i se myśle - mnie tam nic nie wqrwia w korespondencji z kochankiem upsss z kandydatem na kochanka :lach: bo go nie szukam i z nim nie koresponduję :lach: 

Jak zaczniesz szukać, to szybko zmienisz zdanie i zaczniesz się wqrwiać :lach:

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, PoznańskaPara pisze:

szybko zmienisz zdanie i zaczniesz się wqrwiać :lach:

Znakiem tego muszę Was niesamowicie wqrwiać :lach: 

Muszę popracować nad sobą, oj muszę... ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...