Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Dragonfly pisze:

Każdy idiota jest pewien swojej mądrości i Cię zaczepi.

idiota to zaczepi, bez względu na to co będzie w profilu napisane, i nie tylko jeśli chodzi o "sapioseksualizm". Ale każde inne "wymaganie" którego ten idiota też nie spełnia.  

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Druh. ale ludzie w swoich profilach opisują się jako sapioseksualni z dwóch  powodów:

1. Bo chcą, by tylko osoby myślące były nimi zainteresowane. I to mija się z celem, bo to właśnie idioci uważają się za najmądrzejszych.

2. Bo chcą zabłysnąć.

Godzinę temu, Druh. pisze:

idiota to zaczepi, bez względu na to co będzie w profilu napisane,

Znalazłam patent na idiotów, którzy nie mieszczą się w kręgu moich zainteresowań. Wbrew pozorom mężczyźni zauważają pewne rzeczy w profilu - te których się boją. Od tygodni na jednym moim profilu mam spokój. Kretyni omijają nas szerokim łukiem :) Jak długo to będzie działać?  Zobaczymy :) 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie zostanę zaraz upomniany lub napiętnowany ale widzę że ten temat zaczyna przeobrażać się w gorzkie żale par na kochanków, kochanków na pary. 

A każdy dobrze wie że każdego interesuje coś innego jednym wystarczy wiadomość "hej co tam?" 

A inni wiadomo wymagają że skoro kogoś zaczepiamy to chociaż w jakimś stopniu się postarajmy żeby ta wiadomość miała ręce i nogi. 

Podobnie jest z ogłoszeniami par 

"para szuka faceta na ruchanie" raczej mało kto napisze piękna otwarta wiadomość do takiej pary. 

Podobnie jak wiadomość od kochankow "hej jestem Zdzichu mam 25cm" zawsze ktoś się skusi  

Nie dodałem nic wnoszącego do tematu ale jakoś tak mnie naszło żeby się otworzyć.  

• Lubię 2
  • Haha 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to cóż , powiem coś i ja . (Ona) Hmm dostałam wiadomość od pana grubo po 50 , z filmem jak robi sobie dobrze . Następny starszy pan napisał , że cytuje,,zafunduje mi ruchansko życia , i żaden młody mi tego nie da,, Te ciągle wiadomości z jednym i tym samym tekstem . Umawia się na kawę po czym się nie odzywa xd A wczoraj facet chciał rozmawiać o filmach na Netflixie Mówię , że nie jestem zainteresowana bo wyraźnie mam napisane kogo szukam to mi wysyłała zdjęcie fiutka i pisze , że będę żałować xd A co najbardziej mnie wkurza to nie szanowanie tego , że jestem w związku. I to się bardzo często zdarza.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Hmm dostałam wiadomość od pana grubo po 50 , z filmem jak robi sobie dobrze

Z czystej  ciekawości zapytam (być może będziesz miała ochotę odpowiedzieć). Czy istotne jest dla Ciebie to, że nieproszona dostałaś film od Pana po 50? Czy to, że w ogóle dostałaś taki film? Bo dla mnie mega obciachem jest w ogóle wysyłanie takiego filmu w ramach zapoznawczej pogawędki, bez względu na wiek nadawcy. 

1 godzinę temu, Hootka95rogacz93 pisze:

A wczoraj facet chciał rozmawiać o filmach na Netflixie Mówię , że nie jestem zainteresowana bo wyraźnie mam napisane kogo szukam to mi wysyłała zdjęcie fiutka i pisze , że będę żałować xd

Prawdziwy książę. Nie pogadasz z nim o filmach na Netflixie, to nie dostąpisz zaszczytu obcowania z jego  cudownym berłem 

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Grey79 pisze:

Z czystej  ciekawości zapytam (być może będziesz miała ochotę odpowiedzieć). Czy istotne jest dla Ciebie to, że nieproszona dostałaś film od Pana po 50? Czy to, że w ogóle dostałaś taki film? Bo dla mnie mega obciachem jest w ogóle wysyłanie takiego filmu w ramach zapoznawczej pogawędki, bez względu na wiek nadawcy. 

Prawdziwy książę. Nie pogadasz z nim o filmach na Netflixie, to nie dostąpisz zaszczytu obcowania z jego  cudownym berłem 

Samo to , że dostałam taki film . Mi wiek nie przeszkadza w prawdzie . Ale już tak przed 60 pan to dla mnie jest za stary , że tak brzydko powiem ,(bo mój dziadek miał tyle lat).

Chociaż lubie starszych mężczyzn. Kiedyś spotkałam się z panem po 40 ale był mega zadbany i więcej bym mu nie dała jak 30. 

Padłam ze śmiechu z tego berła  

Nie kopnie mnie ten zaszczyt bo zapytany o konkrety stwierdził , że może będzie miał czas za tydzień , może za miesiąc

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Hmm dostałam wiadomość od pana grubo po 50 , z filmem jak robi sobie dobrze .

Ty dostałaś jak jak sobie facet marszczy w dłoni freda, a ja dostalam jak sobie marszczy w dłoni plik banknotów ?‍♀️ I to pytanie... 

"Za ile?"    

Wszystkiego się można spodziewać.

/Ona. 

• Lubię 2
  • Facepalm 3
  • Haha 3
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Ona_i_On_z_pieprzem pisze:

Ty dostałaś jak jak sobie facet marszczy w dłoni freda, a ja dostalam jak sobie marszczy w dłoni plik banknotów ?‍♀️ I to pytanie... 

"Za ile?"    

Wszystkiego się można spodziewać.

/Ona. 

Wszystko jest na sprzedaż, kwestia odpowiedniej ilości gotówki. Jak byś tak miała dostać okrągły milion za numerek, to pewnie byś się nad tym zastanowiła. Albo 10 milionów... :)

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Druh. pisze:

Wszystko jest na sprzedaż, kwestia odpowiedniej ilości gotówki. Jak byś tak miała dostać okrągły milion za numerek, to pewnie byś się nad tym zastanowiła. Albo 10 milionów... :)

Echhhh widzisz...glupia mogłam zapytać ile jestem warta, może teraz zamiast siedzieć w wannie w domu leżałabym i piła szampana na Barbados ?‍♀️ 

Oj głupiam, głupiam

A nie stop  Jednak wolę moją wanne

• Lubię 4
  • Haha 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...