Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co Was najbardziej irytuje w wiadomościach i konwersacji z kandydatem na kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale w sumie test okazał się przydatny...

Pan ewidentnie nie potrafi używać organu między uszami...

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.02.2021 o 23:10, MP2020 pisze:

Nie lubie się znęcać, ale w tym wypadku muszę - wybaczcie. 

Na pewnym portalu mamy jasno napisane, że "szukamy Pana który potrafi używać organu który jest umieszczony między uszami" i oto dostajemy taką wiadomość. 

Myślę, że Pan rozbił bank. P. 

Screenshot_20210205_231026.jpg

Chyba lepiej by wyszło, gdyby napisał o kutasie w ustach. To też organ, umieszczony między uszami i trzeba umieć używać :)

• Haha 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to dobry temat na takie pytanie ale najbardziej pasuje. Czy macie tak, że już sam nick potencjalnego kochanka na danym portalu na tyle odpycha, że na podjęcie rozmowy niejako z góry nie ma szans ?

• Lubię 5
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Dreamer pisze:

Nie wiem czy to dobry temat na takie pytanie ale najbardziej pasuje. Czy macie tak, że już sam nick potencjalnego kochanka na danym portalu na tyle odpycha, że na podjęcie rozmowy niejako z góry nie ma szans ?

Tak, zdarza się :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Dreamer pisze:

Ale masz na myśli brak szans na zaczepienie takiego człowieka przez Was czy nawet ciekawa, przyzwoicie napisana wiadomość zostanie olana przez nick?

Jakiego typu nick masz na myśli? Bo jak ktoś ma na przykład nick zwykły_ruchacz i sowę za awatara, to może to świadczyć o poczuciu humoru  

Hidi

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyzwoicie napisana wiadomość od kogoś np o  nicku "lubieporuchac" albo "superpałka"...

• Lubię 2
  • Facepalm 1
  • Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Hidi_&_Dali pisze:

Bo jak ktoś ma na przykład nick zwykły_ruchacz i sowę za awatara, to może to świadczyć o poczuciu humoru  

Hidi

Że w sensie miał być puchacz, a nie ruchacz?  

Ale swoją drogą odpowiadając na pytanie @Dreamer : tak, często tak bywa.

Nick typu:

16cm (nie żeby było za mało

20cm  (nie żeby było za dużo ) i tym podobne, choćby ten zwykły_ruchacz 

... To odpada. 

M. 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Dreamer pisze:

Przyzwoicie napisana wiadomość od kogoś np o  nicku "lubieporuchac" albo "superpałka"...

Powiem to tak... "punkt wejścia" takiej osoby w konwersacje ze mną jest dużo wyższy niż osoby o neutralnym nicku ;) Nie wykluczam że może się on  okazać super osobą z niefortunnie dobranym nickiem ale na dzień dobry będzie miał dużo bardziej pod górkę. Samym nickiem można tak samo jak wszystkim innym zarówno zainteresować kogoś jak i zrazić

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dreamer pisze:

No i dla Mnie już się nie wybroni.. Cholera tak mam... Juz tylko ten nick mi w głowie jak neon miga i krzyczy "UCIEKAJ KOBIETO! "

M. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.01.2021 o 13:41, PennyLeonard pisze:

Kolejna cudowna wiadomość...

odezwał się Pan, który w pierwszej wiadomości zaznaczył, że moich zdjęć na forum jest mało  ale może zaryzykować i spróbować mnie poznać  

co za łaska! ;) 

P. 

Generalnie, spodobałaś mi się, nie spierdol tego! ;>

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...