Skocz do zawartości
slavok

Witam Wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że coś się będzie działo w tym klimacie, który tutaj wszyscy kochają, a ja dołożę do tego kilka kropli od siebie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj @slavok   

M. P. 

2 godziny temu, slavok pisze:

Mam nadzieję, że coś się będzie działo w tym klimacie, który tutaj wszyscy kochają

Ależ tu się cały czas dzieje... W "tym" klimacie i w innych... Bezustannie... Pytanie tylko co masz myśli pisząc "się będzie działo"? 

a ja dołożę do tego kilka kropli od siebie...

Napewno chętni się znajdą

M. 

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli, że zostanę przyjęty nie tylko duchowo co i czynnie - że "zaliczę" kilka hotek...

• Zmieszany 1
  • Facepalm 3
  • Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, slavok pisze:

że "zaliczę" kilka hotek...

tylko kilka? skromny jesteś :lach:

• Lubię 3
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, slavok pisze:

coś się będzie działo

Z pewnością będzie się działo, przecież tutaj cały czas się coś dzieje, nawet jak się z pozoru nic nie dzieje to jednak się dzieje :) 

"zaliczę" kilka hotek..

Taaa... na Twoim miejscu uważałbym żeby nie zostać "zaliczonym" - przez kilka Hotek... A gdzie i do czego to czas pokaże :lach: 

Niemniej jednak witaj na forum :D

Powodzenia :oki:

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli, że zostanę przyjęty nie tylko duchowo co i czynnie - że "zaliczę" kilka hotek...

Ojjj uważaj, uważaj... Żeby Twoje krople nie przelały czary...

M. 

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, slavok pisze:

Z takim podejściem będzie Ci ciężko ale mam nadzieję że jak dobrze wczytasz się w forum to zrozumiesz co robisz źle. Tak czy inaczej powodzenia 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, potwierdzam słowa Wichury - tutaj w przeciwieństwie do portali randkowych, żeby kogokolwiek zaliczyć, trzeba dać z siebie nieco więcej

i nie mam na myśli wyłącznie rozmiaru "sprzętu"

Poczytasz, porozmawiasz, to się przekonasz. Powodzenia 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na pokładzie. No to liczymy

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...