Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Na jachcie - część druga

Rekomendowane odpowiedzi

...

Kochanek

Dźwięk nowej wiadomości idealnie zsynchronizował się z momentem kiedy doszedłem wypełniając usta małolaty obfitą porcją ciepłego nasienia. Nie wiem czy to lubiła, odruchowo przytrzymałem jej głowę i nie dałem specjalnego wyboru, ale wyglądało na to że jej smakuje, w każdym razie nie narzekała i grzecznie połknęła. Poleżeliśmy jeszcze chwilę, opowiadała coś o wakacjach, o pracy sezonowej w barze. Moje myśli jednak były już przy laptopie, wiedziałem intuicyjnie że to ktoś z ogłoszenia o cuckold, a fakt że przed chwilą miałem wytrysk dokładnie w momencie kiedy przyszedł mail, odbierałem jako dobry znak.

Victoria ubrała się i zamówiłem jej taksówkę.

Wreszcie mogłem przeczytać wiadomość.

„Cześć. Jesteśmy małżeństwem z doświadczeniem cuckold. Moja żona to piękna Hotka. 38 lat, 170cm wzrostu, 60kg. Załączam zdjęcie. Jest dość dominująca, zawsze dopina swego.  Szukamy dla niej kochanka, ale nie byle kogo. Szukamy mężczyzny z klasą, na poziomie. Ja jestem jej Rogaczem który lubi zna swoje miejsce w szeregu i podnieca mnie to. Lubię przygotowywać Hotkę na spotkanie i odbierać ją po. Proponujemy spotkanie przy piwie lub winie żeby się poznać, może jutro wieczorem?”

Otworzyłem zdjęcie i oniemiałem. Piękna. Po prostu piękna kobieta, taka na którą patrzysz i kolana same się uginają. Nienaganna figura, bujne włosy poniżej ramion w kolorze kasztanowym. Bujne włosy z mojego doświadczenie oznaczały dzikość w łóżku. I ta charakterystyczna kość szczękowa, tak subtelnie zarysowana, ale od razu budząca skojarzenia z dobrym obciąganiem. Ale to nie była kobieta która po zamknięciu drzwi klęka i ssie. Nie, to kobieta przed którą samemu trzeba uklęknąć, uznać jej wyższość, ale jak już się rozkręci, jak się rozgrzeje do punktu wrzenia…wtedy przemieni się dziwkę o jakiej marzy każdy facet.

Zaproponowałem bar w centrum miasta, jutro godz. 20.

Rogacz

Odpowiedź przyszła szybko i konkretna. Bez opisów, bez fantazji. Spotkanie jutro o 20. Serce biło mi szybko bo zostało niewiele czasu. Ale to dobrze, facet jest konkretny. Jak ktoś się umawia na ponad tydzień do przodu to 90% że do tej pory się wycofa.

W mojej głowie kołatała się myśl, czy – jeśli gość się okaże takim jak sobie wyobrażam – czy już jutro do czegoś dojdzie? Nie, raczej nie. W końcu spotykamy się w knajpie żeby pogadać. Nie wiemy jak wygląda.

Poszedłem do Ewy powiedzieć jej o jutrzejszym spotkaniu. Niestety już spała. Wysłałem jej sms żeby przeczytała z samego rana jak wstanie. Wstaje zawsze szybciej ode mnie.

Hot Wife

Obudziłam się rano, wzięłam szybki prysznic i z filiżanką kawy wróciłam do łóżka. Wzięłam telefon i zobaczyłam sms od Jacka który przecież spał obok. Treść „Facet z ogłoszenia chce się z nami spotkać na zapoznawcze wino, sobota (dziś) o 20 w „Absynth”. Mam dobre przeczucie że to ten. Śpij dobrze”

Nieczęsto się mi zdarza podniecać od smsów ale informacja że dziś poznamy (ponoć interesującego) mężczyznę sprawiła że zrobiłam się mokra. Spojrzałam na Jacka. Spał jak dziecko, oczywiście nagi jak mu kazałam na początku naszego związku. Wyglądał uroczo, a najbardziej jego penis uwięziony w klatce…Od miesiąca nie pozwoliłam mu się uwolnić, wiem że cierpi, ale dzięki temu mam nad nim pełną kontrolę. Wkrótce go uwolnię i zrobię mu ręką, ale jeszcze przetrzymam go z tydzień. Póki co jest mój i wie że jak powiem mu „skacz” to jedyne co może spytać to „jak wysoko”. Jest mój i gra tam jak mu zagram.

Obudziłam go jednak i rozmawialiśmy o wieczorze. Powiedziałam że możemy iść, ale o 11 mam umówioną kosmetyczkę na którą ma mnie zawieźć, potem oczekuję dobrego lunchu, a od 15-ej ma zacząć mnie przygotowywać do wieczornego wyjścia.

Rogacz

Zawiozłem Ewę na manicure i pedicure i zarezerwowałem stolik w naszej ulubionej knajpce nad morzem. Mimo że dzisiejsze wieczorne spotkanie ma być zapoznawcze  i grzeczne, czułem podniecenie przeplatane z tremą. Klatka na moim penisie stanowczo walczyła z nadchodzącą co rusz erekcją. Gdybym tylko dorwał kluczyk do niej zawieszony na kostce Ewy, nie odmówiłbym sobie intensywnej masturbacji. Ale kluczyk jest u Ewy…

Hot Wife

Po powrocie do domu wzięłam kąpiel, Jacek mi pomagał. Nabalsamował moje ciało, zrobił masaż ciała, stóp i przygotowaliśmy bieliznę i sukienkę. Nie planowaliśmy dziś żadnej akcji, ale jednak idąc nawet na zwykłe spotkanie, chcę czuć się bardzo seksownie. Pończochy z pasem, seksowny biustonosz. Majtki – nie. Świadomość że siedzę w publicznym miejscu, a moja myszka jest niezakryta żadną bielizną, działa na mnie silnie.

O 19.00 wsiedliśmy do samochodu. Jacek prowadził. Nie chciałam jechać taksówką, dałam mu zgodę na jedno małe piwo. Jechaliśmy przez miasto, siedziałam z tyłu. Lubię tam siedzieć, mam dużo miejsca, a Jacek jest moim szoferem.

Gdy dotarliśmy na miejsce, mieliśmy jeszcze kwadrans. Zaparkowaliśmy stosunkowo blisko. Nagle ogarnęło mnie podniecenie. Mieliśmy doświadczenie ze zdradą z kochankami, a jednak poczułam podniecenie jakbym szła na coś wyjątkowego. Zaczęłam wilgotnieć. Jacek już pociągnął za klamkę, ale powiedziałam – „zamknij drzwi.” Jacek wystraszony spojrzał na mnie myśląc że się rozmyśliłam.

Usiadłam wygodniej, rozchyliłam nogi i powiedziałam ostrzejszym tonem

”jestem spięta, wyliż mnie”

Jacek posłusznie się przesiadł i po prostu, bez szału ale poprawnie wylizał ze mnie całą tremę.

Wyszliśmy z auta i poszliśmy na spotkanie. Nie wiedzieliśmy jak wygląda nasz nowy znajomy, ale on widział moje zdjęcie. Szliśmy więc pomiędzy stolikami wypatrując kogoś samotnego. Przy jednym stał 40letni facet. Wyglądał z daleko na bardzo przystojnego, w dobrej marynarce. Spodziewałam się kogoś mniej atrakcyjnego więc rozglądałam się dalej. Gdy jednak przechodziliśmy obok, mężczyzna wstał…Spojrzał mi w oczy, potem na Jacka, po czym wskazał na wolne miejsca i powiedział „zapraszam”

Rogacz

Ewa jak zwykle potraf zaskoczyć. Zanim wyszliśmy z auta, kazała mi się dobrze wylizać. Kocham ją właśnie za to. Bezpośredniość, dominujący charakter. Nie ma to tamto. Jest komenda, rozkaz i trzeba go wykonać.

Z twarzą pachnącą jej cipką, otworzyłem jej drzwi i weszliśmy do lokalu. Mijając stoliki wyszukiwaliśmy 40letniego singla. Nagle jeden gość wstał. Wow. Nie kręcą mnie faceci, ale gość to zdecydowanie samiec alfa. Wysoki, dobrze zbudowany, z siwiejącymi, ale wciąż silnymi włosami o średniej długości. Kojarzył mi się z takim znanym modelem  chyba z Belgii, kiedyś czytałem o nim artykuł, facet był restauratorem i wypatrzyła go jakaś agencja szukająca mężczyzny dojrzałego.

Zaprosił nas do stolika, przedstawił się imieniem  Henry (pewnie to przez pobyt za granicą) i zaczęliśmy rozmowę.

Kochanek

Przyszli punktualnie. Ewę rozpoznałem z daleka, jej męża widziałem pierwszy raz. Ona zjawiskowa, on sympatyczny. Usiedli, zamówiłem wino, Jacek poprosił o małe piwo. Opowiedziałem im o sobie, a mieszkaniu za granicą, o mojej tęsknocie do miasta w którym się wychowałem. Opowiedzieli o swoim małżeństwie. W końcu weszliśmy na temat który nas połączył. Cuckold był jego pomysłem a jej przypadł do gustu. Zawsze miała duży apetyt seksualny i sytuacja kiedy mąż zgadza się na jej wyjścia z kochankami wydawał się idealny. Na początku nieśmiało, pierwsze wyjścia mało udane, jakieś wyrzuty sumienia, ale w końcu zdała sobie sprawę że on naprawdę to lubi. Że im bardziej wyuzdany seks ma, im więcej szczegółów mu powie – tym jest bardzie zadowolony. On z kolei skwitował to krótko „najwyraźniej jestem pojebany, ale kręci mnie to”. Cóż, przynajmniej konkretnie.

Rozmawialiśmy tak ponad trzy godziny, w tym czasie wpiliśmy z Ewą dwie butelki wina, Jacek poza piwem pił wodę. Ewidentnie była chemia i wiedzieliśmy w trójkę, że rozpoczniemy ten układ. Umówiliśmy się ze w następny weekend mogą do mnie przyjechać na jacht.

Wyciągnąłem telefon żeby zamówić taksówkę. Jacek zaoferował że mogą mnie podrzucić. Czemu nie, towarzystwo naprawdę było miło. Gdy zbliżyliśmy się do ich dużego auta, Jacek otworzył Ewie tylne drzwi. Sądziłem że moje miejsce jest zatem z przodu, ale Ewa przytrzymała je i skinieniem głowy zaprosiła do siebie..

Rogacz

Po przemiłym wieczorze zaproponowaliśmy Henry’emu odwózkę. Zgodził się choć był zaskoczony. Gdy Ewa wsiadła chciałem zamknąć drzwi i zaprosić kolegę do przodu. Ewa ręką przyblokowała drzwi i zaprosiła do środka. Miałem przeczucia co jej chodzi po głowie. Wsiadłem za kierownicę, ustawiłem dyskretnie lusterko by widzieć tylny rząd i ruszyliśmy.

Hot Wife

Henry okazał się nie tylko świetnie wyglądający, ale jego inteligencja, klasa, poczucie humoru zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Wybrał świetne wino, miał bardzo dobre maniery. Na wcześniejszych spotkaniach potencjalni kochankowie byli natarczywi, od razu kładli mi rękę na kolanach i przede wszystkim bardzo ostentacyjnie ignorowali Jacka. Denerwowało mnie to – ja mogę go poniżać i robić co chcę, a nie oni. Henry to rozumiał, miał wysoką kulturę. Dużo o sobie opowiedział a i my nie pozostaliśmy mu dłużni. Wiedzieliśmy że to jest to. Miałam na niego ochotę już teraz ale umówiliśmy się na przyszły weekend. Gdy zaproponowaliśmy mu odwiezienie, sprawiłam by usiadł ze mną z tyłu.

Kochanek

Usiadłem z tyłu i ruszyliśmy. Ewa, najwyraźniej rozochocona doskonałym Chianti, od razu się do mnie przytuliła. Nie wiedziałem jak zareaguje Jacek ale nic nie mówił, podgłośnił lekko radio i zajął się prowadzeniem auta. Ciemne szyby skutecznie blokowały miejskie światło, w aucie panował półmrok. Ciężko było skupić myśli z głową tak pięknej kobiety jak Ewa, na mojej piersi. Objąłem ją za głowę, spojrzałem w oczy i delikatnie pocałowałem. Nasze języki zaczęły tańczyć, czułem miękkość jej warg, cudowny zapach. Całowała fenomenalnie. Jej dłonie masowały moją klatkę piersiową, ale w pewnym momencie zjechały niżej. Znacznie niżej. Przez spodnie dotykała mnie po kroczu jakby sprawdzając jak duży  i podniecony jestem. Podobało  mi się to szalenie ale zerknąłem w stronę lusterka. Widziałem że Jacek zerka co jakiś czas, musi to widzieć – ale nic tym nie robi. Puściły mi więc hamulce. Rozpiąłem suwak i wyciągnąłem penisa na zewnątrz który momentalnie znalazł się w jej dłoni. Aaach, co za uczucie. Jechaliśmy taki dobrych kilka minut całując się a Ewa robiła mi dobrze ręką. Moja dłoń nie pozostała dłużna i wsunęła się pod jej sukienkę. Ewa nie miała bielizny, a była tak mokra że wszedłem w nią bez grama oporu. Ewa stęknęła cicho, ale ja starałem się tak pieścić ją vaginę, łechtaczkę, korzystając z całej masy technik jaką kiedyś nauczyła mnie Monique. Ewa włożyła sobie paluszek, po czym wyciągnęła go i włożyła mi do usta. Co za smak. Smakowała słodko, bardzo słodko. Krew pulsowała mi w żyłach rozsadzając czaszkę, a Ewa rozchyliła nogi i szepnęła mi do ucha „chcę byś ją teraz posmakował” po czym przysunęła moją głowę tuż do swojego łona. Mógłbym tam zostać, patrzeć na nią, czuć jej aromat – godzinami. Miałem jednak znacznie mniej czasu więc zacząłem ją pieścić językiem, spijać z niej soki. Ewa wiła się na kanapie, oddychała intensywnie, nic nie robiąc sobie z obecności męża.

W pewnym momencie silnym ruchem mnie przyciągnęła znów do pozycji siedzącej, i błyskawicznie usiadła na mnie okrakiem. Trwało do dosłownie sekundy i po prostu się na mnie nadziała. Działałem jak w amoku, pieprzyłem się z nią jadąc autem kierowanym przez jej męża, a Ewa zaczęła coraz głośniej jęczeć. Czułem że zaraz dojdę, więc pocałowałem ją głęboko, a rękoma chwyciłem za jej biodra i na tyle na ile pozwalało to ciasne wnętrze auta, mocno ją do siebie przyciągałem i rżnąłem tak mocno i tak głęboko jak mogłem. Po kilkunastu sekundach trysnąłem w niej, przyciągając do siebie. Ewa i ja naprężyliśmy się w ekstazie, po czym opadła na mnie i leżała ciężko oddychając. Po chwili zsunęła się i siedzieliśmy tak jak na początku podróży.

Dojechaliśmy na miejsce. Wysiadłem bez słowa, spojrzałem na Ewę i na Jacka który siedział jakby nigdy nic. Uśmiechnąłem się i poszedłem w stronę jachtu.

Hot Wife

To był najlepszy spontaniczny seks w samochodzie jaki miałam. Nie wiem jak to się stało, mieliśmy się kochać dopiero za tydzień ale nie mogłam się powstrzymać. Małymi krokami, od dotknięcia, poprzez pocałunek, poprzez dotknięcie jego krocza a potem gołego penisa, przeszliśmy do pieszczot, do minetki aż w końcu go dosiadłam i zerżnęłam jak chciałam. Może to wino, może feromony, ale zrobiła to już tu i teraz bo tak chciałam. Fakt że Jacek prowadził i nic nie mówił podniecał mnie po stokroć. Zwłaszcza że wiedziałam jak go to podnieca mimo zamknięcia w pasie cnoty. Henry skończył we mnie, tego nie planowałam, ale ciężko było nad wszystkim zapanować. Dojechaliśmy na miejsce. Henry wyszedł i był wyraźnie sam wszystkim oszołomiony. To lubię. Mimo jego doświadczenia, pewności siebie pokazałam mu kto tu rozdaje karty. Tak jest Henry, jesteś już mój!

Rogacz

Emocje tego wieczoru sięgnęły zenity i sprawy przybrały nieoczekiwany obrót. Miało być zwykłe spotkanie zapoznawcze, a skończyło się tym że wiozłem parę kochanków którzy pierdolili się za moimi plecami, a jedno z nich to była MOJA żona. Penis rozsadzał mi klatkę, jądra spuchły, a ja mimo głośnej muzyki słyszałem i widziałem jak Ewa nadziewa się na Henry’ego. Co czułem? Tą dziwną, niezrozumiałą dla większości satysfakcję.

Wróciliśmy do domu w milczeniu. Przerwała je Ewa tuż po wejściu do domu, w przedsionku.

„Wyliż mnie jeszcze raz”

• Lubię 9
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję . Nie zawiodłam się czytając drugą część opowiadania, jest świetne, bardzo pobudza . Proszę pisz tą historię dalej, jestem bardzo ciekawa dalszego jej ciągu. LA

PS. Psinie też bardzo się podoba

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się doczekać kontynuacji! Przeczytałam to z wypiekami na twarzy. Stylistycznie i fabularnie bardzo w moim guście. Czekam na więcej i więcej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...