Skocz do zawartości
Rogaty

Podwyżka i nowe przyjemne obowiązki...

Rekomendowane odpowiedzi

Jedną z najbardziej wałkowanych w mojej głowie fantazji związanych z moją żonką jest ta związana z jej pracą. Jakiś czas temu hotka wyznała mi że podoba jej się szef, ba że nawet o nim fantazjowała. Ta informacja zadziałała fantazjodajnie. Zaczełem wyobrażać sobie że moja pani stara się o podwyżkę. Wiem że rozmowę z szefem ma o 12 i odrazu po niej ma zadzwonić jak poszło. Po dłuższym oczekiwaniu nadal cisza, zaczynam się denerwować czemu to spotkanie tak długo trwa... Wybieram numer żony i dzwonię, jeden sygnał, drugi sygnał i jest w końcu odbiera, ale zamiast jej ciepłego powitania słychać jakiś rumor i szumy, potem głuche uderzenie. Po chwili słychać stłumione jęki i mlaskanie. Na początku jestem zdezorientowany nie wiem co to za odgłosy, ale po chwili coraz wyraźniej zaczyna docierać do mnie że to słychać seks... I to nie byle jaki seks tylko ostry, szybki niemalże dziki. Zaczynam wyraźnie rozpoznawać że to moja hotka niemalże wyje z roskoszy i zaraz chyba przeżyje orgazm. Ale z kim? Co ona robi? Gdzie jest? Milion myśli w głowie.. Wszystko zaczyna się klarować po krutkim dialogu ledwo słyszalnym w słuchawce.
Hotka bełkocząc  między pchnięciami:  - teee... Lee... Fon... Dzwo... Ni.. Mu... Sze.. O.. De.. Brać..
W odpowiedzi usłyszałem męski głos: - chyba Cie pojebało jesteś w pracy, a w pracy nie odbieramy prywatnych telefonów, a już napewno nie chwilę po takiej podwyżce i awansie na moją asystentkę... I zapamiętaj sobie że od teraz kiedy przekraczasz próg tego gabinetu jesteś moja...
Tego już dla mnie za wiele i cały rozdygotany rozłączam się i czekam na powrót żony do domu... 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super fantazja.

Nam też podobają się takie, w których  występuje element dominacji związanej z podwładnością, koniecznością... takim podejściem kochanka, który bierze co chce... a ona nie może, nie chce, nie powinna się mu sprzeciwić :)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...