Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Na jachcie...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.06.2021 o 07:22, Chinaski78 pisze:

No nie, po takich wpisach trudno o lepszą motywację... @PetitDelice i @LadyA&psina się po prostu nie odmawia...

Z chęcią uruchomię mózgownicę i coś przygotuję. Ale jak i ostatnim razem - poproszę o jakiś temat przewodni. O ziarenko, z którego wyrośnie miłe, mrowiące różne okolice opowiadanko. Może tym razem @PetitDelice skoro wywołała mnie do tablicy - o czym byś chciała przeczytać? Rzuć hasło, a ja zajmę się resztą.

I zabieram się za aktywniejszy udział na forum, bo mi łatkę fantasty gawędziarza przypniecie, a mam więcej do zaoferowania:)

Twoje pióro i wyobraźnia jest tak dobra, że nie wiem czy warto tutaj Cię "sterować". Jeżeli chodzi o moje upodobania, to nie licząc prawie wszystkiego co sprawia przyjemność, to bardzo lubię spanking, i momenty kiedy Mąż zastanawia się kiedy powiem Kochankowi "dość", chociaż doskonale wie, że tego nie zrobię. Taka ze mnie niegrzeczna Hotka ? A skoro wakacje już tak blisko, to może małżeństwo na plaży nudystów i przystojny podglądacz, który srogo ukarze Hotkę? Czy to się komuś spodoba?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam ten moment kiedy podrzucone zdanie powoduje że w sekundę w głowie, niczym flashbacki, pojawiają się obrazki.

Zabieram się do pracy, @PetitDelice!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Chinaski78 pisze:

Uwielbiam ten moment kiedy podrzucone zdanie powoduje że w sekundę w głowie, niczym flashbacki, pojawiają się obrazki.

Zabieram się do pracy, @PetitDelice!

Nie mogę się doczekać !?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.11.2020 o 16:02, Chinaski78 pisze:

W sumie moja praca w jakimś stopniu polega na pisaniu historii. Chętnie się zmierzę i napiszę coś dla Was ale chętnie bym nie wymyślał od zera, tylko wziął jakiś temt na warsztat. Podrzućcie jakiś motyw przewodni (typu np - pierwsze wyjście hotki na spotkanie z ogłoszenia, albo powrót męża do domu i zastanie żony w łóżku z szefem) itd.

Dajcie jakiś podniecający zaczyn a ja postaram się to rozkręcić i będę bardzo ciekawy czy Wam się spodoba.

Pomysł na opowiadanie dla mojej żony: On - zafascynowany tematem cuckold. Ona - nieśmiała, wierna. Spotkanie z kolegą lub przypadkową osobą. Ta osoba za pieniądze proponuje jej robienie różnych rzeczy. Najpierw założenie krótkiej spódniczki, potem zdjęcie majtek. Gdy jej się to zaczyna podobać proponuje dotykanie miejsc intymnych, każe jej wylizać jajka itp. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, neomob3 pisze:

Pomysł na opowiadanie dla mojej żony: On - zafascynowany tematem cuckold. Ona - nieśmiała, wierna. Spotkanie z kolegą lub przypadkową osobą. Ta osoba za pieniądze proponuje jej robienie różnych rzeczy. Najpierw założenie krótkiej spódniczki, potem zdjęcie majtek. Gdy jej się to zaczyna podobać proponuje dotykanie miejsc intymnych, każe jej wylizać jajka itp. 

Świetna fantazja! Czuję ją i chętnie wezme na warsztat w następnej kolejności. To Twój pomysł, czy żony?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, Chinaski78 pisze:

Świetna fantazja! Czuję ją i chętnie wezme na warsztat w następnej kolejności. To Twój pomysł, czy żony?

Fantazja moja, ale żonie też się spodoba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cudne pióro?. Fantastyczny podział ról, wspaniale się czyta i zostaje niedosyt????. Będzie więcej????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...