Skocz do zawartości
opowiembajeczke

Hotel z atrakcjami

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy grupowicze. Mam taka prośbę do was. Wiem ze teraz ten wirus i jest ciężko ale sprawa dotyczy przyszłego roku. Natomiast już teraz pomału chciałbym się za czymś rozejrzeć. Otóż w przyszłym roku są okrągłe urodziny mojej żony. Tak wstępnie rozmawialiśmy i ona jest na tak. Otóż chce zarezerwować jej hotel na kilka nocy, hotel z basen, jacuzzi, ogolnie jakieś dobre spa, sauna, masaże. No właśnie masaże. Chciałbym aby były to masaże no wiecie jakie, z jakim zamiarem, masowanie nie tylko pleców i karku , fajnie by było jak by to był również jakis masaż z podtekstem erotycznym, czyli wszystkie części ciała, ona w ręczniku na początek później zupełnie naga. Chciałbym również aby masażysta robił nie tylko masaż zewnętrzny ciała ale w trakcie masażu uwiódł ja tak by spenetrował ja również dogłębnie a ona wyssała z niego wszystko. Teren poszukiwań to głównie cała Europa, bez wyjazdów w kraje arabskie. Hotel o wysokim standardzie. Być może pojedzie ze swoją przyjaciółka, wiec dla niej również atrakcje. Np wchodzi goły mężczyzna do sauny i dobrze je zadowala. Oczywiście ona o niczym nie wie i ogólnie wyjazd jest niespodzianka i wszystko dopiero zaczyna się rozkręcać na miejscu. Proszę o wszelkie podpowiedzi, jak i gdzie mogłaby się zupełnie zrelaksować w miłym i „przypadkowym” towarzystwie. 

• Zmieszany 1
  • Facepalm 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mała podpowiedź. Albo chcesz dobry hotel z profesjonalnym i dobrym masażystą albo z masażystą z robiącym podteksty i uwodzącym klientki. To wzajemnie się wyklucza.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, opowiembajeczke pisze:

Chciałbym również aby masażysta robił nie tylko masaż zewnętrzny ciała ale w trakcie masażu uwiódł ja tak by spenetrował ja również dogłębnie a ona wyssała z niego wszystko.

To nie Ty masz tego chcieć, a ona. 

Tak wstępnie rozmawialiśmy i ona jest na tak.

Oczywiście ona o niczym nie wie

To w końcu wie czy nie wie?

• Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, opowiembajeczke pisze:

Dobrze by było połączyć te dwie sprawy. 

W fantazjach możesz łączyć wszystko do woli i właśnie dlatego są one fajne i bezpieczne. Realnie jednak musisz się zdecydować. Profesjonalny masażysta po jednej takiej akcji zostałby zwolniony z dobrego hotelu dyscyplinarnie z wilczym biletem

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie znacie hotele z podtekstami i erotyczną atmosferą? 

Nie chodzi mi o typowe miejsca dla swingersów, o coś z fajnym klimatem. 

Zdaje sobie sprawę, ze ciężko to pewnie połączyć, ciężko znaleźć delikatny balans... 

Może ktoś coś podpowiedzieć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.11.2020 o 09:05, Onaionkujpom pisze:

A jakie znacie hotele z podtekstami i erotyczną atmosferą? 

Nie chodzi mi o typowe miejsca dla swingersów, o coś z fajnym klimatem. 

Zdaje sobie sprawę, ze ciężko to pewnie połączyć, ciężko znaleźć delikatny balans... 

Może ktoś coś podpowiedzieć?

Azzun

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.11.2020 o 22:03, Marcoxxx pisze:

Tam jeszcze się coś dzieje w klimacie ero? Kiedyś po 22 basen był tylko dla golasów, potem to wycofali.

Sauna zewnętrzna na golasa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...