Skocz do zawartości
JoEmi

Kto pierwszy zaczyna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też pisałam w innych tematach, więc tu krótko i zwięźle. U nas to była fantazja męża, ale jak już zaczęliśmy to szybko mi się spodobało. Jeśli chodzi o wybór to dla mnie idealną sytuacją było jak kogoś sobie „upatrzyłam” po postach lub z innych przyczyn, ale to on zagadywał i „zdobywał” mnie. Chociaż zdarzyło się, że mąż mi kogoś podesłał lub pierwszy z kimś rozmawiał.

Odpowiadając na Twoje wątpliwości to zupełnie nie ma tu reguły, których hotek jest więcej ani czy powinnaś wybrać Ty czy facet.

Powodzenia - patrząc po Twojej galerii to będziesz mogła wybierać i przebierać

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto pierwszy zaczyna tego później wina :)

Na początku Mrs.K uparcie twierdziła, że po co jej kochanek ale za każdym razem gdy podaję na tacy odpowiednich finalistów to zawsze całuje w policzek i szepcze dziękuję. To miłe.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieram sama. Lubię to robić, tym bardziej że jednak ta relacja jest bezpośrednio dla mnie, nie dla niego :)

Nie jest ważne tylko ciało, trzeba złapać jakieś porozumienie poza fizycznością i pożądaniem :)

Tak mamy układ, to nam odpowiada i się sprawdza.

Może z czasem będzie inaczej? ;) Nie wiem, zobaczymy.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...