Skocz do zawartości
JoEmi

Kto pierwszy zaczyna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Kręce się tu na forum od jakiegoś czasu...z przerwami lecz nadal nie mam podpowiedzi na nurtująceJa mnie pytania ... I postanowiłam już dłużej nie zwlekać i mam takie pytanie, głównie do Was Hotki  

Czy to Wy  "czynnie " szukacie sobie kochanka,  czy czekacie na propozycje oraz na "zdobycie " przez kochanka? ...A może to wasz partner/ mąż szuka Wam kochanka ?  

Jak to jest w waszym przypadku ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś ten temat już był... Nawet się "wypowiadałam"... Jak odnajdę podrzucę... Chyba, że administracja mnie wyprzedzi M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, MP2020 pisze:

Gdzieś ten temat już był... Nawet się "wypowiadałam"... Jak odnajdę podrzucę... Chyba, że administracja mnie wyprzedzi M. 

Był chyba tylko temat "Kto decyduje o wyborze". Ale mogę się mylić. 

A żeby pozostać choć trochę w temacie to zaznaczę tylko, że najfajniejsze relacje nawiązywałem zawsze gdy nikt tj (ani ja ani kochanka) aktywnie nie szukał i po prostu samo tak wyszło ;) Dwie otwarte na wiele osoby, od słowa do słowa...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, doświadczenie mamy raczej mizerne, ale może napiszę o oczekiwaniach? Chciałabym żeby mnie ktoś  "wyszukał" bo choć sama przeglądam profile, ogłoszenia itd. to jakoś zawsze głupio zagadać i wyjść na zdesperowaną

Mąż jest konkretny i tego samego oczekuje od kochanka - niech się troszkę wysili, w miarę szybko umówi na zapoznawczą kawę ( my nie mamy z tym problemu), byle za długo nie przeciągać znajomości wirtualnej - wtedy uważa że to bajkopisarz i przepraszam za określenie "koniobijca" i szybko kończy "znajomość" gdy nie ma konkretów. 

Pozdrawiam Ona

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skopiowałam swoją odpowiedź ze wspomnianego wcześniej tematu:) znalazłam

Jesli chodzi o wybór Kochanka dla Mnie, ostatecznie wyboru dokonuję sama, natomiast P. uczestniczy w rozmowach lub czyta rozmowy. I ewentualnie zgłasza swoje wątpliwości, co niejednokrotnie uratowało mnie napewno od jakiejś towarzysko-seksualnej katastrofy  M.

"Zdarza się, że Kochankowie wybierają sobie mnie."

A tak jest generalnie najczęściej, a potem Ja, albo brnę dalej, albo się wycofuję. 

Lubię być "wybrana", znaleziona   M.

Choć rzeczywiście często jest też tak jak pisze @Wichura "wybór" jest wypadkową poznania się tu na forum  w postach, wypowiedziach, tematach-z czasem stwierdzamy, że mamy sporo wspólnych tematów, podobne zdanie w wielu tematach i jeśli po zapoznawczym spotkaniu jeszcze zaiskrzy wtedy nie pozostaje nic innego

M. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za odpowiedź... I od razu mam drugie pytanie...czy to nie jest tak że to kto wybiera kochanka zależy od tego że potrzeba posiadania kochanka wyszła z potrzeb Hotki ...czy też wyszła od jej partnera który chciał aby miała kochanka?  

Jak to jest tutaj na forum... które Hotki są w większości? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, JoEmi pisze:

Dziękuje za odpowiedź... I od razu mam drugie pytanie...czy to nie jest tak że to kto wybiera kochanka zależy od tego że potrzeba posiadania kochanka wyszła z potrzeb Hotki ...czy też wyszła od jej partnera który chciał aby miała kochanka?  

Odnośnie tego kto wybiera jest cały opasły temat:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Wichura pisze:

Odnośnie tego kto wybiera jest cały opasły temat

Dziękuje Ci bardzo...co ja bym bez Ciebie zrobiła

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, JoEmi pisze:

Chyba nie ma to znaczenia, od kogo wyszedł temat. Poprostu każdy ma inaczej.

6 godzin temu, JoEmi pisze:

potrzeba posiadania kochanka wyszła z potrzeb Hotki ...czy też wyszła od jej partnera który chciał aby miała kochanka?  

Wypowiem się za Siebie/za Nas:) 

Rozpoczęło się od fantazji P. o byciu Rogaczem. 

Czyli to On pierwszy chciał, żebym miała kochanka. Po pewnym czasie stało się to również moją fantazją, podobnie było z trójkątem

M. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, JoEmi pisze:

Jeśli chodzi o nas, wszystko zaczęło się od fantazji męża i jego chęci stania się Rogaczem. Trwało to bardzo długo ale z czasem i ja zaczęłam fantazjaować o kochanku i realizować moje fantazje z przyjemnością ku zadoweniu swojemu i męża LA

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...