Skocz do zawartości
huggoo

Idealna relacja...

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie  - krótko i zwiężle :

Jaka jest Twoja idealna, zrównoważona relacja Twojej  Hotki z Kochankiem (lub Wasza relacja z Nim) ???

Jak już co po niektórzy zdążyli się zorientować LUDZIE SĄ RÓŻNI - i chwała im za to :)  

I są tacy co lubią  "Brie" a inni tylko "Camembert" jeszcze inni  tylko"Munster", wśród tych wszystkich  odnajdziemy też wielbicieli "kiełbasy swojskiej"  albo szynki  parmeńskiej :)

Wiem, że porównania kulinarne może nie są do końca na miejscu :)

Chodzi mi o wyobrażenie Waszej idealnej relacji Waszej Żony, Dziewczyny, Partnerki -  z Kochankiem.

Albo też Waszej - jako Pary - relacji z nim, nimi.

Jako punkt odniesienia podam swoje(nasze) odczucia. Mianowicie relacja czysto seksualna - czyli spotkania na pół godzinki, godzinkę czy trzy godzinki...wogóle nie.

Zdecydowanie jesteśmy za relacją typu -  "koleżeńsko - przyjacielskiego" - nam taka odpowiada najbardziej.

Będę wdzięczny za  Wasze  wypowiedzi i opinie :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z Mrs.K (jako para) preferujemy relacje długodystansowe oparte na przyjaźni, wypadach do miasta, kina, klubów (swingerskich też) z opcją wspólnego szaleństwa gdy zaiskrzy wzajemnie nastrój. Lubimy poznawać ludzi bardziej niż tylko powierzchownie, gdyż ma to spore przełożenie na ewentualne relacje erotyczne. Gdy poznamy parę lepiej, możemy ustalić wzajemne granice zabawy tak aby wszyscy czuli w miarę komfortowo, że ich stałe związki nie są w żadnym stopniu zagrożone.

Oprócz tego, dajemy sobie wzajemnie przepustki na jednorazowe wyskoki z kochankami, gdyż często trudno jest zorganizować się we czwórkę na miłą kolację z ogarniętymi gdzieś dziećmi, a nagłe potrzeby niedobrze jest tłumić. 

Wtedy każdy bierze sobie co chce, i akurat może. Sporo mamy indywidualnych fantazji, do których nie są potrzebne aż cztery osoby. Albo tylko cztery :)

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, huggoo pisze:

Chodzi mi o wyobrażenie Waszej idealnej relacji Waszej Żony, Dziewczyny, Partnerki -  z Kochankiem.

Zapytałam o to Sailora... Oczywiście muszę odpowiedzieć za Niego, bo sam się nie kwapi, mój wieczny obserwator. ;)

On dobrze wie, co sprawia, że jestem szczęśliwa. Ta satysfakcja automatycznie przechodzi na Niego. Jeśli przy tym czuje, że Kochanek szanuje dynamikę naszego małżeństwa oraz Jego granice; dba o Jego specyficzne rogate potrzeby - wszystko jest idealnie.

Lubi, gdy się czuję zadbana przez Kochanka, gdy nie muszę się prosić o spotkania, gdy nie muszę zwijać się z tęsknoty.

Uznał, iż tej bardzo nietypowej relacji, w której teraz jestem, blisko do ideału. Strasznie mnie to cieszy. :)

Lula.

• Lubię 5
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z E również preferujemy układ kolezensko przyjacielski.  Budowanie zaufania i stopniowanie emocji sa tym co dodaje pikanterii i pozwala się otworzyć na więcej doznań. Dzieki temu E też czuje się pewniejsza i bardziej bezpieczna, a to dla mnie cholernie ważne.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...