Skocz do zawartości
parra2826

Sex z czarnym bulem.

Rekomendowane odpowiedzi

Naszym marzeniem jest oddanie hotki czarnemu facetowi, ale w pl. raczej nie da sie tego zorganizowac:(  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, parra2826 pisze:

Naszym marzeniem jest oddanie hotki czarnemu facetowi, ale w pl. raczej nie da sie tego zorganizowac:(  

Tak pół żartem, na pocieszenie, mam przyjaciółkę związaną z (już kolejnym) czarnoskórym mężczyzną i zawsze mi powtarza „once You try black you never come back” więc może bezpieczniej dla Twojego związku, jeśli to pozostanie w sferze fantazji

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, maniurka pisze:

Tak pół żartem, na pocieszenie, mam przyjaciółkę związaną z (już kolejnym) czarnoskórym mężczyzną i zawsze mi powtarza „once You try black you never come back” więc może bezpieczniej dla Twojego związku, jeśli to pozostanie w sferze fantazji

Skoro dla niej to już kolejny taki związek a innych zniechęca,  to może w rzeczywistości jest tylko przekorna,  albo nie chce, żebyś jej @maniurka robiła konkurencję

5 godzin temu, parra2826 pisze:

A dlaczego sądzicie, że w Polsce się nie da? Ja dla przykładu mam znajomą,  która gustuje w mulatach. I raczej nie zauważyłem,  żeby miała jakiś problem w znalezieniu partnera tu w Polsce. W każdym razie w centralnej Polsce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Coma pisze:

Skoro dla niej to już kolejny taki związek a innych zniechęca,  to może w rzeczywistości jest tylko przekorna,  albo nie chce, żebyś jej @maniurka robiła konkurencję

Jestem przekonana, że ten tekst był jednak formą zachęty, bo zabrała mnie też do pewnego klubu, gdzie poznała swojego faceta i gdzie chodzili wszyscy jego koledzy, ale niestety choć preferencje mamy podobne to gusta różne.  Ale przy okazji zgadzam się ze stwierdzeniem:

43 minuty temu, Coma pisze:

raczej nie zauważyłem,  żeby miała jakiś problem w znalezieniu partnera tu w Polsce. W każdym razie w centralnej Polsce

A poza tym to pisząc tekst „... you never come back” słownik zmienił mi na Coma back, wiec chyba Cię wywołałam do wypowiedzi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zracji naszego zamieszkanie czyli BB, czarnego pana tutaj nie znajdziemy, a jechac np.do Wawy mija sie z celem. Myslisz, ze po spróbowaniu cos sie zmieni w naszym zwiazku? Ja mysle inaczej, ze życie jest zbyt krótkie i trzeba spróbować wszystkiego. 70 letni pan powiedzial mi kiedys " ani nie popalilem, ani nie popilem, ani nie podupczylem a juz trzeba umierac" 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, parra2826 pisze:

jechac np.do Wawy mija sie z celem.

Dlaczego mija się z celem, skoro Waszym celem jest spotkanie z czarnym bullem? życie jest za krótkie, żeby nie przyjechać czasem do Wawy

1 godzinę temu, parra2826 pisze:

Myslisz, ze po spróbowaniu cos sie zmieni w naszym zwiazku?

Nieeee, to raczej żart niż przestroga. Kimże ja jestem, żeby udzielać Wam rad w kwestii czarnego kochanka skoro sama takiego nie miałam nawet w fantazjach ?‍♀️

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm wiesz jak mamy dzieci to trudno tak sie wyrwac:) tym bardziej, ze zawsze jeździmy razem na weekendy czy wakacje. Ale spojrzymy z innej strony, dwie noce w wawie i spadnie nam kochanek z nieba?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, parra2826 pisze:

Hmm wiesz jak mamy dzieci to trudno tak sie wyrwac:) tym bardziej, ze zawsze jeździmy razem na weekendy czy wakacje. Ale spojrzymy z innej strony, dwie noce w wawie i spadnie nam kochanek z nieba?

Pozwól, że odpowiem cytując Ciebie:

3 godziny temu, parra2826 pisze:

70 letni pan powiedzial mi kiedys " ani nie popalilem, ani nie popilem, ani nie podupczylem a juz trzeba umierac"

Widocznie ten Pan czekał, aż mu to alko, palenie i dupy spadną z nieba

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, maniurka pisze:

Pozwól, że odpowiem cytując Ciebie:

Widocznie ten Pan czekał, aż mu to alko, palenie i dupy spadną z nieba

Exactly. @maniurka trafiłaś idealnie w punkt

A ja zacytuję klasyka: kto chce, szuka sposobu, kto nie chce, szuka powodu.

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...