Skocz do zawartości
rita

Warszawa - Polecane apartamenty/hotele/miejsca spotkań

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałam - nie znalazłam.

Jakie miejsca możecie polecić na spotkania?

Sama aktualnie szukam czegoś do 120zł/dobę w Warszawie, co nie będzie hostelem czy kwaterą z małą ilością prywatności.  Czy ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce?

Sama chętnie wypowiem się potem o paru lokalach w Poznaniu.

#apartamenty #miejscówki #gdziewynająć 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Gentleman_88 pisze:

Fajny temat, może go rozszerzyć o miejsca w całym kraju ?

Cały ten dział jest właśnie takim tematem poszerzonym o miejsca w całym kraju

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale każdy pyta o konkretne miejsce. A można zrobić że w jednym temacie każdy poleca np swoje ulubione.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To słabo przejrzałeś dział bo pytania i tematy  dotyczące polecanych lokali w danym mieście czy regionie występują tu równie często

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, też występują. Ale jakoś to słabo działa. Może jeden główny wątek byłby lepszy.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Gentleman_88 nie, jeden główny wątek nie byłby lepszy, bo stałby się nieczytelny. A tak, masz tematy dotyczące konkretnych regionów, miast i miejscówek. Prościej chyba już być nie może. 

W dniu 29.10.2020 o 22:18, rita pisze:

szukam czegoś do 120zł/dobę w Warszawie, co nie będzie hostelem czy kwaterą z małą ilością prywatności. 

@rita w stolicy dogodne miejsce do 120zl za dobę? Będzie ciężko. Warszawa jest droga. Zawsze polecam szukać na olx. Tam jest największy wybór i aż tak z cenami nie szaleją.

W stolicy bywałam tylko w apartamentach i to minimum 3-4 pokojowych. Cenowo o wiele więcej niz 120 zł za dobę. 

Powodzenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystam z Airbnb, duża gama prywatnych ogłoszeń najmu.  W W-wce  za ok 200pln za dobę można wynająć fajne mieszkanie.     

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.10.2020 o 22:18, rita pisze:

Szukałam - nie znalazłam.

Jakie miejsca możecie polecić na spotkania?

Sama aktualnie szukam czegoś do 120zł/dobę w Warszawie, co nie będzie hostelem czy kwaterą z małą ilością prywatności.  Czy ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce?

Sama chętnie wypowiem się potem o paru lokalach w Poznaniu.

#apartamenty #miejscówki #gdziewynająć 

Polecałem kiedyś Wichurze bardzo ładny aparatament w Wawie, w dobrej lokalizacji: Platinum Residence Qbik.

Czysto, elegancko,  przestronnie i, co najważniejsze, w poznańskiej cenie

• Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już zabookowalam inne miejsce @Coma ale dziękuję za wskazanie :) Czy warte polecenia powiem, jak będę po wizycie na miejscu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...