Skocz do zawartości
Rogaty

Symbole i znaki związane z CUCKOLD

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem zarówno to forum jak i inne strony o tej tematyce i nigdzie nie znalazłem tematu bezpośrednio związanego z tematem symboli. Zazwyczaj są wątki konkretnych znaków np łańcuszek na nodze. Chciałbym zebrać dla siebie (a pewnie innym też się przyda) tą wiedzę w jednym miejscu. 

1 symbol damy pik - czemu dama to myślę że wiadomo co do pika słyszałem o dwóch opcjach. Jedna mówi o tym że ten symbol nawiązuje do zamiłowania damy czarnoskórymi bullami, druga że kolor kochanka nie ma tu znaczenia a akurat pik jest tylko dla tego że ładnie wygląda a jako że ten symbol cuckoldu zazwyczaj występuje w formie tatuażu to poprostu ładnie wygląda na ciele czarny symbol... Chętnie się dowiem która wersja jest prawidłowa

Żółw - zazwyczaj wisiorek ale znaczenia nie znam a jestem bardzo ciekaw

Rogi / jeleń - znaczenie oczywiście nawiązuje do przyprawiania rogów ;)

3 ikony płci związane ze sobą w różnych układach w zależności od preferencji układ ikon może być różny więc i znaczenie może się zmieniać 

Spotkałem jeszcze takie symbole ale ich znaczeń nie znam proszę o uświadomienie mnie. Oczywiście zarys znaczenia znam. Ale głębszego już nie bardzo.  

Jeśli znacie jeszcze jakieś proszę o dodawanie z wyjaśnieniami. Może pomoże to w wyborze ozdoby dla naszych hotek lub dla nas :D

Sexy-Wife-Temporary-Tattoo-Sticker-Fake-Tattoo-Body-Art-Henna-Tatoo-Stickers-Tattoo-waterproof-tattoo-Men.jpg_300x300q75-1.jpg

500.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj coś słabo szukałeś... 

Ostatni wrzucony przez Ciebie symbol to Triskelion - nie połączony bezpośrednio z Cuckold.

Temat zamykam i zapraszam do któregoś z powyższych

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...