Skocz do zawartości
Fleur

Kogo witacie, kogo gościcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Fleur! Przepiękna, delikatna, wiedząca czego dokladnie chce i oczekuje Kobieto ❤️

Takich ludzi wlasnie tu trzeba. 

Natrętóm mowimy stanowcze - nie! :)

pozdrawiam i wszystkiego dobrego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Fleur. Bardzo ciekawy profil. Dobrze się czyta Twoje wypowiedzi. Interesujące i zarazem konkretne opisy. Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Szanowną Panią Fleur! Jestem Pani bardzo wdzięczny za każdy Pani napisany post na tym forum. Jest Pani bardzo intrygującą i pewną siebie kobietą. Każdy Pani nowy dodany temat tutaj, wywołuje u mnie ciarki na skórze. Dziękuje Pani, że dzieli się Pani z nami tutaj swoimi przeżyciami. Zachęcam Panią do jeszcze większej aktywności na forum.

Pozdrawiam Panią i życzę samych sukcesów w życiu,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Pani Fleur :) jest mi niezmiernie miło powitać inteligentną Panią, która nie dość że doskonale zna się na męskiej psychice, to w dodatku czerpie ze znęcania się nad nią dziką przyjemność :) oby tak dalej ! 

Kłaniam się do stóp,?

m.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjątkowo przyjemnie przywitać tu kogoś z tak intrygującym umysłem Pani Fleur. Oby znalazł tu przestrzeń do rozkwitu i pogłębienia myśli - najlepiej w praktyce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Pani Fleur )oby tak zgrabna,śmiem twierdzić po wpisach że bardzo inteligenta kobieta znalazła na forum tego czego właśnie szuka.Tutaj na forum jest fajny klimat,wspaniali ludzie i przede wszystkim duża kultura więc na pewno się tutaj odnajdziesz i znajdziesz czego szukasz :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uparliście się chłopcy na tę „Panią”, a ja Was ani nie zdążyłam zaobrożować, ani mi poważna 30-stka nie stuknęła w metryce. 

Ale już myślę nad życzeniem do zdmuchiwania świeczek! ;)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...