Skocz do zawartości
Fleur

Kogo witacie, kogo gościcie

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Fleur pisze:

Tylko oznajmię, że nie zgadł nikt :)

Słyszałeś @_nikt_? Nie będzie lizaka. Ale @może? @ktoś jeszcze zgadnie

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Fleur pisze:

Tylko oznajmię, że nie zgadł nikt :)

Wypraszam sobie... Jak mogłem zgadnąć skoro nawet nie próbowałem tego zrobić :lach: 

Żądam satysfakcji :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Wichura pisze:

Zasadniczo nikt (nomen omen) nie powinien w ten sposób nigdy jeździć 

I tak cud, że na te kilka sekund do zdjęcia pozwolił mi tak trzymać nogi na tej części auta (nie wiem jak ona się nazywa ;D)

24 minuty temu, _nikt_ pisze:

Wypraszam sobie... Jak mogłem zgadnąć skoro nawet nie próbowałem tego zrobić :lach: 

Żądam satysfakcji :) 

Może po prostu jestem nikim?! 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Fleur pisze:

Może po prostu jestem nikim?! 

Tiaaa... a łyżka na to niemożliwe :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otworzyłam puszkę pandory, ale ambitnie spróbuję ją zamknąć :D
Panowie! Proszę nie wysyłać do mnie Waszych kolejnych zgadywanek na moją skrzynkę. Na żadną z tychże wiadomości odpowiadać NIKT ( ;D) nie będzie.
Przytulam mocno i idę piec szarlotkę!

• Lubię 4
  • Haha 1
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, choć ciężko witać osobę, która jest tutaj od dłuższego czasu, to mimo to chcę napisać, że jesteś bardzo intrygującą osobą Fleur! Miło Cię widzieć na tym forum :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I takie grzeczne powitanie, jak @Robeks powyżej, jest mi milsze niż nachalny spam przepełniający moją skrzynkę przez kandydatów na mego personalnego (fem)boy toya.
Uprzedzając pytania, inne etaty, jak "pełnoprawnego" kochanka oraz spolegliwego* kompana nadal zajęte. (;

* nie mylić z uległym

Kłaniam się,
F

PS Trzymajcie kciuki za udane wesele.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...