Skocz do zawartości
Fleur

Kogo witacie, kogo gościcie

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Zouza pisze:

Druh mnie wyprzedził w zgadywankach ;) Ale wcale nie musisz na to odpowiadać :) 

Wpadłaś jak burza i mam nadzieję, że nie uciekniesz ;) 

Witaj! :D 

Nie dentystka, nie aż tak oczywiste skojarzenie   Poza tym, tak jak pisałam, wolę bardziej dojmujące bodźce.

PS Z polityką też nie mam wiele wspólnego ;)

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj w naszej społeczności :)

Po Twoim przywitaniu jestem pewny że trafiłaś w odpowiednie miejsce, które jest dokładnie takie jak opisałaś ;)

Pozdrawiam Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, Wichura pisze:

Kancelaria komornicza ? :)

Gorąco. Myślę, że w przyszłości się przyznam, ale to w węższym gronie. I najlepiej już w twarzą w twarz (widzę, że zloty mają się dobrze). 

31 minut temu, Ann&Kris pisze:

Witaj w naszej społeczności :)

Po Twoim przywitaniu jestem pewny że trafiłaś w odpowiednie miejsce, które jest dokładnie takie jak opisałaś ;)

Pozdrawiam Kris

Hej, miło mi!

Swoją drogą, bardzo mi miło za taki odzew. Bardzo dobrze wpływa na czas kwarantanny, na której jestem. 

Przy okazji, zastanawiam się nad przedstawieniem Wam mojego Narzeczonego tutaj (pozdrawiam Cię, Kochanie, pewnie czytasz to teraz z pracy), kusi mocno, ale jedną z moich wad jest to, że mam brak cierpliwości, czekoladę najchętniej zjadłabym od razu całą, a emocje trzeba dozować i się nimi delektować. :)

Zdradzę tylko, że niedługo przed nim większa próba. Mianowicie poznanie mojego Kochanka - dlatego tym bardziej się cieszę, że dołączam do Was i tematy, które zazwyczaj muszę przemilczeć wśród przyjaciół (z bardzo nielicznymi wyjątkami), mogę tu poruszać znacznie śmielej. I to akurat w momencie, kiedy zbliża się wydarzenie, o którym myślałam od bardzo dawna. 

• Lubię 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cudownie Cię poznać!

A skoro jesteś sadystką, to serdecznie zapraszam do działu BDSM - tak baaaardzo brakuje mi tam nowych głosów w dyskusjach! :kwi:

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również witam serdecznie. Zawsze chętnie poczytam i porozmawiam z dominującą kobieta wobec własnej uległej perspektywy. Mam nadzieję, że Ci się tutaj spodoba i będzie wiele okazji do wymiany doświadczeń i poglądów. Wydaje mi się, że mamy profesje w tej samej branży ;) tyle że mi dominujące bodźce zawodowe przeszły w uległość łóżkowa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh.. uwielbiam zadziorne zagadki.  Witaj serdecznie na pokładzie 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Cudownie Cię poznać!

A skoro jesteś sadystką, to serdecznie zapraszam do działu BDSM - tak baaaardzo brakuje mi tam nowych głosów w dyskusjach! :kwi:

Lula.

Cześć! Dziękuję. Z pewnością będę tam zaglądać!

Godzinę temu, Dreamer pisze:

Wydaje mi się, że mamy profesje w tej samej branży ;)

Hej! Być może, wszak kolor nas definiuje... i dzieli.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...