Skocz do zawartości
Fleur

Kogo witacie, kogo gościcie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!
Piszę właśnie pierwsze słowa na forum znajomym mi od kilku dobrych lat, a które to z kolei parę dni temu pozytywnie mnie zaskoczyło i skłoniło do zarejestrowania się. Mam tu na myśli opłatę, która jest wymagana by dołączyć do Was - wiąże z tym nadzieję, że na forum jest znacznie mniej natrętów, ludzi niemerytorycznych (delikatnie mówiąc) niż w czasach "wcześniejszych". Oby to rodziło poczucie enklawy dla specyficznej (i jakże ciekawej) społeczności, do której się zaliczamy.

Mam 27 lat, jednego cudownego Narzeczonego, dwóch Kochanków, kilka pasji, trochę więcej wad i jeszcze więcej planów na poznanie nieodkrytego.

Nie lubię szufladkowania i patrzenia na drugiego człowieka przez pryzmat generalizacji, czy schematów, ale jeśli komuś miałoby to ułatwić wyobrażenie sobie kto dziś do Was dołącza, to pomyślcie o czułej sadystce (o wiele bardziej wolę deptać psychikę niż męskie torsy, ale tymi drugimi broń boże nie gardzę), która wkrótce będzie wykonywać zawód, który wielu się może z sadyzmem pośrednio kojarzyć.

• Lubię 24
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj. Dobrze trafiałaś. Początkowa fala natrętów może się zdarzyć jak wszędzie ale nie przejmuj się tym. Poznawaj i daj się poznać. Zarówno w dyskusjach jak i może na przyszłych zlotach ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny raz mam przyjemność powitać na forum kobietę bliską mojej stronie bata. I bardzo mnie to cieszy.

Mam nadzieję, że tym razem nie będziesz już tylko obserwatorem i uda się nam gdzieś na forum podyskutować.

@Wichura ma rację. I tu zdarzają się natręci, ale jest ich zdecydowanie niewielu i łatwo dać sobie z nimi radę. 

Samych miłych chwil na forum :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Dragonfly pisze:

Kolejny raz mam przyjemność powitać na forum kobietę bliską mojej stronie bata. I bardzo mnie to cieszy.
Mam nadzieję, że tym razem nie będziesz już tylko obserwatorem i uda się nam gdzieś na forum podyskutować.

Samych miłych chwil na forum :)

Wprawdzie moja wspomniana słabość do psychicznej dominacji wzięła górę nad batami, ale nigdy nie wyrzucałam starych zabawek  Z tego miejsca pozdrawiam moje Pluszaki! ;) 
Dziękuję, miło mi!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Fleur powinnam tego "bata" wziąć w cudzysłów, gdyż mnie bardziej chodziło o naturę niż same praktyki.

Mówisz, że wolisz bardziej dominację psychiczną?  Witam w klubie :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Dragonfly pisze:

@Fleur powinnam tego "bata" wziąć w cudzysłów, gdyż mnie bardziej chodziło o naturę niż same praktyki.

Mówisz, że wolisz bardziej dominację psychiczną?  Witam w klubie :) 

W takim razie, tym bardziej mi miło - sporo lat temu odpędzałam od siebie myśli, jak wyjątkowo smakuje mi kontrolowanie mężczyzny, robienie mu mind fuckingu i igranie z jego umysłem, odczuciami, często siejąc tam troszkę zniszczenia...
Kiedy kilka wiosen temu postarałam się o zaakceptowanie tego w sobie, to był moment, w którym odkrywałam seks na nowo - jego kolejne oblicze, będące bombą emocji. Także, cieszę się, że trafiam tutaj na kogoś sobie podobnego.

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Fleur pisze:

Cześć!

Cześć. Witam Ciebie i ja :D
Widać, co lubię, że konkretna z Ciebie dziewczyna co to wie czego chce :)
Życzę przyjemnego pobytu na forum i zapewniam, że pewnie jeszcze nie raz wrócę do tego co tutaj napiszesz :)
Powodzenia :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Fleur pisze:

która wkrótce będzie wykonywać zawód, który wielu się może z sadyzmem pośrednio kojarzyć.

Dentystka sadystka. Tylko ten zawód mi się tak kojarzy:p

Witaj

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druh mnie wyprzedził w zgadywankach ;) Ale wcale nie musisz na to odpowiadać :) 

Wpadłaś jak burza i mam nadzieję, że nie uciekniesz ;) 

Witaj! :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...