Skocz do zawartości
Nowi_przyjaciele

Powoli do przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Po szczerych rozmowach i przekonaniach moja piękna połówka otworzyła sie ze chce dodatkowego kutasa i kreci ja to, sama wybiera kandydata takiego co jej sie dobrze spodoba. Mega mnie to kręci , konkretnie. Tyle czasu i przekonywania aż wkoncu chyba cos z tego bedzie ;) Dzis się spotyka...,  z następnym , drugim juz singlem na kawę , wybiera odpowiedniego kochanka wiec casting trwa. Lubię jak sie nią podniecają inni faceci i jak ubiera sie seksownie jak gdzies wychodzimy. Na zapoznawczych na kawie spotkaniach pewnie bedzie grzecznie , ale fakt już trochę podnieca, a Wy co myślicie ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, lovelycouple23 pisze:

a Wy co myślicie ?

o czym? Bo przedstawiłeś mniej więcej sytuacje ale jakiś konkretnych pytań nie zadałeś

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na takich spotkaniach jest grzecznie zapoznawczych ? I czy bedzie cos z tego więcej ?skoro moja fantazjuje przy seksie zwłaszcza po alkoholu  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, lovelycouple23 pisze:

Czy na takich spotkaniach jest grzecznie zapoznawczych ? I czy bedzie cos z tego więcej ?

Jest albo nie jest. Zależy od osób biorących w nim udział oraz wszelkich ustaleń jakie zostały poczynione

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Nowi_przyjaciele pisze:

Mam cicha nadzieje ze poznany Pan bedzie chciał już na spotkaniu cos od mojej , choćby rączka na kolanie ...

Więc tak to sobie ustalcie i poinformujcie potencjalnego kochanka. Szczerze mówiąc dalej nie wiem jaka jest istota Twojego tematu i jakie konkretnego pytania chcesz tu zadać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to bardzo fajny okres - pełen emocji. Gdzie szukacie kandydatów? Czasem zastanawiam się, jak poznać fajną parkę ze swojej okolicy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Początki dobre, tylko co dalej? Czy na fascynacji, fantazji i wyobraźni się rozpoczęło i skończyło? Czy tkwi to w trudno określonym marazmie, że tak-tak, ale kiedy, trudno stwierdzić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Yuuki pisze:

Początki dobre, tylko co dalej? Czy na fascynacji, fantazji i wyobraźni się rozpoczęło i skończyło? Czy tkwi to w trudno określonym marazmie, że tak-tak, ale kiedy, trudno stwierdzić.

Tkwi tak tak ale kiedy nie wiadomo i najlepsze jest to ze to przezemnie bo moja pani chce tego i czasem sama pyta co robimy i kiedy ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...