Skocz do zawartości
Wichura

Fetish Chateau - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Chinaski78 pisze:

a jakie to były i są obecenie stawki?

Na wybrzeżu ja mam doskonałe miejsce  w super klimacie na  dyskretne spotkania. Jestem ciekaw stawek. Niestety nie wstawię tu teraz linku bo skończy się jakakolwiek dyskrecja, ale jestem dostępny w prywatnych wiadomościach. 

Stawki masz na ich stronie. Wcześnie były podobne ale za cały lokal a nie pół i można było brać na krócej (1,2,3 godziny)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jakaś alternatywa dla FC, jakieś fajne miejsce gdzie można zabrać uległą na 2 godzinki fajnej zabawy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.01.2021 o 14:34, Wichura pisze:

I skończyło się dobre... Właścicielki radykalnie zmieniły warunki wynajmu. W cenie w której wcześniej był cały lokal teraz są jego połówki a minimalny czas wynajmu to 4 godziny. Jednym słowem FC pomimo wyjątkowo dobrego wyposażenia i aranżacji stracił na konkurencyjności z innymi studiami zamieniając się na dobre w miejsce pracy płatnych domin lub dla ludzi o grubym portfelu. Szkoda...

Nie dziwię się...

Zastanawiało mnie jak w cenie z godzinę czy dwie zmieścić koszta późniejszego sprzątania i przygotowania domku dla następnego klienta. Nie wiesz co klienci robią w pomieszczeniach i z czego korzystają. Więc profilaktycznie trzeba wszystko dezynfekować zmieniać pościele itp. foteli, krzeseł, kanap, przecież nie będą prać po każdej osobie która tam była. Wynajęcie na 4 godziny wydaje się sensowniejsze. Powiedzmy że dzięki temu mogą dwa razy dziennie użyczać pokoi i mniej do późniejszej dezynfekcji. Co do cen cóż... Na początku wszystko jest tanie a jak się przyjmie to drożeje, takie zasady wolnego rynku;) 

Kris

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Ann&Kris z tego co mi wiadomo do każdego wynajmu, bez względu na jaki czas klient wynajmował lokal, właścicielki doliczały jeszcze 100zł kosztów późniejszego sprzątania. Z tego co widać na ich stronie, nadal to robią.

Ceny na początku zapewne były takie, by zachęcić klientelę i nakręcić reklamę. Sama zrobiłabym identycznie. Nie zapominajmy też, że covid zmienił zasady panujące na rynku wynajmu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Dragonfly pisze:

@Ann&Kris z tego co mi wiadomo do każdego wynajmu, bez względu na jaki czas klient wynajmował lokal, właścicielki doliczały jeszcze 100zł kosztów późniejszego sprzątania. Z tego co widać na ich stronie, nadal to robią.

Ceny na początku zapewne były takie, by zachęcić klientelę i nakręcić reklamę. Sama zrobiłabym identycznie. Nie zapominajmy też, że covid zmienił zasady panujące na rynku wynajmu.

Jak byłam to nie doliczały jeszcze. 

Też się dziwiłam, jak im się to opłaca.

No cóż... ciesze się, że zdążyłam tam przeżyć taką a nie inną przygodę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, rita pisze:

No cóż... ciesze się, że zdążyłam tam przeżyć taką a nie inną przygodę :)

W sensie @rita,  że taką tanią przygodę tak?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Coma pisze:

W sensie @rita,  że taką tanią przygodę tak?

Myślę, że kwestia zapłacenia za to samo 300 zł a 1300 zł jednak jakąś różnicą już jest ;) 

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@rita moje znajome z klimatu femdom wynajęły jakiś czas temu lokal na kilka godzin i miały doliczaną opłatę za sprzątanie.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na marginesie...

Jest zapotrzebowanie na rynku na tego typu przybytki? Czy wolicie raczej zwykłe pokoje hotelowe? 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Ann&Kris pisze:

A tak na marginesie...

Jest zapotrzebowanie na rynku na tego typu przybytki? Czy wolicie raczej zwykłe pokoje hotelowe? 

Kris

Do zwykłego pokoju hotelowego trzeba przyjść ze swoimi zabawkami, a BDSM-owych mebli to już w ogóle nie wykonujesz na cito. Ponadto w niewielu hotelach można czuć się tak swobodnie z pewnymi zachowaniami i dźwiękami, które generują. 

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...