Skocz do zawartości
Wichura

Fetish Chateau - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Uwielbiam założycielki, EvilWoman i LadyDarkFairytale, ich profesjonalizm w dominacji robi na mnie wrażenie. Chciałam iść na otwarcie FetishChateau, ale się nie udało. Mam nadzieję kiedyś skorzystać jeszcze z tego miejsca. ❤️

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ile lockdown nas nie zje to w listopadzie  mam klepnieta rezerwacje na 3 godziny.  Ponieważ nie będę korzystac ze wszystkich pokojów więc jeśli ktoś ma kogoś z kim chcialby pójść ale przerastają go koszy, to mogę rozpatrzeć na PW podzielenie się terminem i lokalem ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, rita pisze:

O ile lockdown nas nie zje to w listopadzie  mam klepnieta rezerwacje na 3 godziny.  Ponieważ nie będę korzystac ze wszystkich pokojów więc jeśli ktoś ma kogoś z kim chcialby pójść ale przerastają go koszy, to mogę rozpatrzeć na PW podzielenie się terminem i lokalem ;)

To jak chce się skorzystać to trzeba wykupić wszystkie pokoje na raz? 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Kris

No tak... Płacisz za całość, żeby np nie spotkać w drugim pokoju albo w przejściu sąsiada lub szefa ;) 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ann&Kris pisze:

Kris

Płacisz za godziny,nie za pokoje. Czyli np. wynajmujesz na 1.5h za 150zl i masz wszystkie pokoje, cały lokal do własnej dyspozycji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, rita pisze:

Płacisz za godziny,nie za pokoje. Czyli np. wynajmujesz na 1.5h za 150zl i masz wszystkie pokoje, cały lokal do własnej dyspozycji.

Szczerze powiem że jak za taki standard i dobór akcesoriów to ich cennik nie jest wygórowany. Aczkolwiek nie mam porównania, gdyż nie bywam za często w tego typu przybytkach. A wydaje się to bardzo atrakcyjne. Zwłaszcza przy pomyśle @rita do dzielenia się kosztami:) 

Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wrażeniami jeszcze się podzielę, jak również nagraniem z przejścia po lokalu, dzisiaj pochwalę się taaaakimi szpilkami, jakie znalazłam w swoim rozmiarze w sissy room. 

IMG_20201114_172918121.jpg

IMG_20201114_172932890.jpg

• Lubię 17
  • Wow! 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze na szybko kilka zdjęć z samego lokalu. 

IMG_20201114_171908273.jpg

IMG_20201114_171915352.jpg

IMG_20201114_171915352.jpg

IMG_20201114_171921495.jpg

IMG_20201114_172656171.jpg

IMG_20201114_172717559.jpg

• Lubię 6
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...