Skocz do zawartości
Wichura

Fetish Chateau - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Na mapie Warszawy pojawiło się właśnie bardzo ciekawe miejsce. Liczące 200 m2 w pełni wyposażone studio BDSM do wynajęcia na doby lub godziny. 6 tematycznych pokoi, sporo sprzętu, akcesoriów i wyposażenia, fajny wystrój, przejrzyste zasady... Muszę przyznać, że wygląda to ciekawie:

https://fetishchateau.com/

• Lubię 8
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra! Można się bawić w doktora, szefa i sekretarkę, pokój dla sissy, uprawiać seks na łóżku pod którym jest kojec dla rogacza xD. Bardzo ładnie to wygląda

Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na 10-dniową kwarantannę wychodzi drogawo ale fajnie, że powstała nowa opcja.

Lubię też już obie Panie "założycielki" za brak nadęcia i poczucie humoru.

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Nie dziwię się bo moja też xD  oj pokój stworzony dla Ciebie i Twojego nowego znajomego

Kris

O żebyś wiedział. Już mu pokazałam ten pokój, jemu też sie wyobraźnia uruchomiła

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W opisie Dark Roomu stoi: "idealny dla sadystek i masochistów". Dyskryminacja!

Tak, musiałam się czegoś uczepić. :P

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, rita pisze:

O żebyś wiedział. Już mu pokazałam ten pokój, jemu też sie wyobraźnia uruchomiła

Nie tylko jemu kochanie. Ja też patrzę na "The office room" i myśląc o Tobie od razu nucę pod nosem...

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, faktycznie jak się czyta i ogląda to wyobraźnia szaleje!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealne miejsce do realizacji niegrzecznych fantazji w pełni kontrolowanych warunkach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...