Skocz do zawartości
Xavery

Powroty do zabaw

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Cóż, życie pisze różne scenariusze, a czasem piszemy je my sami. Niekiedy coś jest, trwa a niekiedy było i już nie ma.

U nas w było, przestało ale wróciło.

Byliśmy świntuszkami a potem była przerwa. 

Wracamy..wracamy do naszych figli, do cuckold, flirtu czy ZK.

Ciekaw jestem jak to jest u Was, u tych którzy mieli dłuższą przerwę w zabawach. Chodzi mi o sposob powrotu. Czy mieliście ten powrót z własnej woli, z propozycji, czy był z przytupem, czy spokojny, czy brakowało Wam tego bardzo?

U nas przerwa trwala dwa lata. Dwa lata bez niczego w temacie forum. Powrót był po wspólnych rozmowach z Panią Małże, raczej spokojny w ustaleniach i dalszych planach ale im dłużej nie było ZK w naszym życiu tym było jakoś smutniej. Nawet brak podtekstów w rozmowach stawal się trudny, atmosfera siadała

A jak to było lub jest u Was?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Pan Małże pisze:

U nas przerwa trwala dwa lata.

Krótka ta monogamia była. My mieliśmy przerwę tak z 10 lat. W tym czasie to może tak ze dwa razy wyszło coś spontanicznie i to tak może po roku od rozpoczęcia tejże monogamii. Nie to, że przeżyliśmy jakąś traumę albo co. Tak jakoś wyszło. Nie umarło, bo w naszych rozmowach zawsze gdzieś się ZK przewijało. Nie było woli, chęci, dążenia do realizacji. Na tym forum jesteśmy od 2016 roku. I tak sobie czytaliśmy, coś tam z archiwów dyskowych w galerie zostało załączone. Coś popisałem. Nawet Osa czasami rzuciła swym łaskawym okiem na to co tu się dzieje i... tak to trwało do początku tego roku. No i jesteśmy tu. Nawet nie myślałem już, że wrócimy do "służby czynnej" ;) on

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też napiszę. A co. U mnie również przerwa trwała 2 lata. Sposób powrotu był taki, że jesienią 2017 spontanicznie po pijaku mnie poniosło z kolegą, co:

a) na nowo rozbudziło rogactwo Sailora

b) ukazało, iż in vino veritas i już cholernie potrzebuję mieć kochanka.

Toteż szukałam. Na nowo. 

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...